Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works. 

- Virginia Woolf


I'm a girl who love rain 🌧💖
I live in my rainy world🌦☔
Will you be my friend and live in my world... 🍀🍀


Follow my:
instagram: @arniey11
Twitter : arniey11
Tiktok: @a.raineyday


Batch04 😌😌
Org Sarawak, Malaysia. 😆😆
Follow media sosial aku kalau nak tahu perkembangan cerita aku. 😁
  • rainy world 🌦🌦
  • JoinedDecember 13, 2018



Last Message
arniey11 arniey11 May 17, 2024 12:05PM
Serious question!! Korang rasalahkan, kalau aku buat ebook korang nak beli tak?Hari tu aku ada cuba buat buku fizikal tapi bila aku tgk modal buat dia mahal sgt, aku tak jadilah nak buat. So kalau...
View all Conversations

Stories by ❄ A R N I E Y ❄
Servant of Evil by arniey11
Servant of Evil
Aku tak percayakan keadilan di dunia ini. Ibu bapa aku dibunuh dengan kejam namun pembunuh tersebut terlepas...
ranking #27 in mystery See all rankings
Irene: The Lost Witch 2 [✔️]  by arniey11
Irene: The Lost Witch 2 [✔️]
[Sila baca book 1 (season 1 & 2) dahulu. Ini adalah book 2 (season 3) sambungan karya itu.] Setelah 3 tahun...
ranking #6 in sadness See all rankings
Irene: The Lost Witch [✔️]  by arniey11
Irene: The Lost Witch [✔️]
(Ini season 1 dan 2) Aku dihukum mati tetapi aku telah kembali semula ke 8 tahun lalu. Membunuh keluarga dir...
ranking #24 in malay See all rankings
7 Reading Lists