#mailow #lavern
LOW DEFINITION, HIGH EFFORT ☘︎

Aku hanya seorang penulis yang mengisi masa dengan menulis kata kata indah yang membentuk jalan cerita di imaginasi kamu

Panggil je kiter mai ♡ puteri kelahiran 09, team ENFJ-T, feel free untuk singgah membaca buku author, jangan malu-malu

Seorang author yang jarang bergerak aktif tapi ada dalam bidang fanfiction.. btw kiter multifandom, heyyo syume²~☘︎

🇲🇾 ➪ I'm Malaysian (tapi gapapa, aku juga bisa bahasa Indonesia kok ☘︎ )

Berikan yang terbaik apapun yang kau bisa, tak perlu harus sempurna, kerana apapun yang membuatmu berbeda, itu yang menjadikanmu istimewa

♬ besties ♬
@mia_adilah / @miyaaadilah : Ilah
@aisyah_aisyah_aisyah : Aisyah
@ainrkiv : Nunul
@qistinanasuha09 : Tina
  • kaytee ☘︎
  • JoinedNovember 6, 2021


Last Message
maiyology maiyology Jan 26, 2024 10:54AM
Ada yang tanya, mai pergi mana lama sgt x update? Ok macam ni... kiter budak asrama, and sepanjang 25 hari ni mai di sekolah, bertarung dgn UASA macam korang yang masih sekolah :) so... ha camtu lah
View all Conversations

Stories by maiyo ☘︎
DEVAN || 전원우 [OG] by maiyology
DEVAN || 전원우 [OG]
-Al-kisah seketul gadis yang penuh plot twist dalam hidupnya. Dikira begini, rupanya begitu.. haih..- Ha kora...
ranking #2 in kimmingyu See all rankings
CINTA INTROVERT || 아사히 [✓] by maiyology
CINTA INTROVERT || 아사히 [✓]
Usaha Kim Y/n untuk membuat seorang Asahi yang sangat pendiam dan misterius menjadi orang yang normal, ceria...
ranking #123 in malayfanfiction See all rankings
ZOMBIE APOCALYPSE || 니-키 [✓] by maiyology
ZOMBIE APOCALYPSE || 니-키 [✓]
SIRI HORROMANCE (iii):- _∞_ZOMBIE_∞_ Seluruh negara kecoh gara gara wabak zombi yang sedang berleluasa. Walau...
ranking #25 in heesung See all rankings
2 Reading Lists