thebellesa

Salam sayang. Saya dah take down Bukan Cinta Sempurna. Terima kasih semua yang sudi membaca. Untuk pembelian, boleh pergi ke IG: thisbellesa untuk maklumat lebih lanjut. Bukan Cinta Sempurna akan ada di #PBAKL2024!
          	
          	Love you. 
          	
          	Dirgahayu,
          	Bellesa.

DaniaSyafia08

@ thebellesa  limited ke Bukan Cinta Sempurna (BCS) nanti?
Reply

NurAikha8

@thebellesa patutlah tengah ralit baca tiba-tiba tup hilang ༎ຶ‿༎ຶ
Reply

mr_anonymous90

Ini ke penulis cerita soft porn yang sampai viral kat pbakl tu? Author cibai macam kau ni lah merosakkann imej pembaca buku lain, macam mne buku kat wattpad macam ni lepas diterbitkan siap ade dekt pbakl pulak tu. Lepas tu orng lain syak wasangka bnyak readers berduyun-duyun semata untuk buku porn macam ni, tau lh sangap btang, takyah nk meyusahkan orang. Byak org derma mesin coway dkt sekolah sbb nk buat pahala mengalir selagi mesin tu tak rosak. Kau? Dengan terbit buku macam ni lepas tu selagi buku ni ade kat muka bumi ni rosakkan imej pembaca buku n merosakkan budk² sekarang smpai bile² pulak tu

thebellesa

Thank you for visiting and leaving your comment! We hope you’ll give “Bukan Cinta Sempurna,” recently released at PBAKL 2024, a second chance. Happy reading!
Reply

miss_dwarf

Penulisan awak cantik. Saya suka. Walaupun 18+ tapi ada sudut positif. Saya harap awak terus berkarya. Saya doakan awak dapat harungi segala ujian yang datang. 
          
          
          
          
          
          
          Pilihan masing2 nak baca atau tidak. Normal dan lumrah dalam penulisan novel ada terselit lucah. Kalau tak nak, pergi baca buku islamik. Penulis tak paksa untuk beli karya diorang. Penulis dah ingatkan novel tu 18+. Jadi atas diri sendiri.
          
          
          Sekian.

thebellesa

thank you. semoga Bellesa mampu terus memperbaiki penulisannya dan menerima semua kritikan dan teguran. ♡
Reply