Sugeng rawuh ing gubuge kulo. Bilih wonten matur kulo ingkang mboten kepenak ting manahe Panjenengan, kulo nyuwun samudra pangapunten.
Monggo, pinarak sekedap, kulo aturaken sugeng rawuh kalih ngunjuk teh. Punopo langkung remen kopi?


@wadonjowo123
  • JoinedJune 5, 2022

Following


Stories by WadonJowo123
KETOS's Couple by wadonjowo123
KETOS's Couple
Pritha dan Refandra adalah pasangan KETOS yang sangat famous di sekolah maupun pesantren. Pasalnya, mereka me...
ranking #6 in pondok See all rankings
Ning Elma by wadonjowo123
Ning Elma
"Ning Elma" -Aku orangnya childish, posesif, dan naif. emang nggak boleh?- *** "Ning" sat...
ranking #11 in pondok See all rankings
Kidung Jawa by wadonjowo123
Kidung Jawa
Kumpulan Sajak Jawa ala Wadon Jowo💙
ranking #208 in jawa See all rankings