IuliaIB

23 1 0
                                    

Care e cartea favorita?

Care e lucrul/persoana care te inspira?

Ce gen de melodii preferi?

Credeai ca o sa ajungi asa departe?

Ce ai face daca nu ar mai exista :wattpad, youtube, facebook?

Care e aptitudinea ta?

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

PE SCARA DE LA 1 LA 25 CE NOTA CREZI CA AI?????

waaaaaaaa te puuuuuuuuuuup  :*

1. Nu pot spune ca am o carte favorita. Adica as crede asta de fiecare data cand termin o carte pana gasesc inca una care sa ma uimeasca. De pe watt' pot spune ca cele mai dragi carti imi sunt: "Călăul", "Serein", "Cine cade primul pierde" si "Schimba-mi vara, Renoir". In rest, ultimele carti pe care le-am citit si care mi-au placut extraordinar de mult au fost: "Fifty Shades of Grey", "The Edge of Never", "Maybe Someday" si "Infernul lui Gabriel". Sunt niste carti minunate, crede-ma. Le recomand din inima.

2. Depinde. Daca este vorba de scris, nu e un lucru, nici o persoana, ci o stare (ok, daca e vorba de dragoste atunci persoana iubita, iar daca e vorba de dezamagire - persoana/situatia in cauza). Daca e vorba despre idealul meu, cred ca ar fi prea cliseic sa spun "mama" desi nu as minti. Dar per total nu cred ca exista inspiratie in acelasi lucru/persoana.

3. Conteaza starea in care ma aflu, dar de obicei ascult dub-step, pop, rock, muzica clasica. De obicei cover-urile imi plac cel mai mult (in special cele ale lui Sam Tsui), dar daca vine vorba de vioara las orice gen de melodie in favoarea acesteia.

4. Asa departe in materie de scris? Poi nu am publicata decat o 'poezie'. Nu consider ca e cine stie ce, dar a fost o inspiratie de moment.

5. :)) Cred ca as invata mai mult pentru sesiune. Si totusi, daca nu ar exista youtube, ar fi o problema daca nu as gasi un alt site cu muzica.

6. Poezia?! Cred.. Imi place sa imi pun imaginatia la treaba, so cred ca sunt pe aproape.

7. Nu sunt in stare sa imi dau o nota. Prefer parerile altora.
[POI PAREREA MEA E CA ESTI GENIALA]

Randooooom stuffWhere stories live. Discover now