AlyssaAlys scriitoare de romaneeeeee

31 0 0
                                    

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mss!!!
Care este cartea favorita?

Mai stii care era prima ta idee de carte?

Cine te inspira?

Esti disponibila in colaborari?

Ganduri pentru fani?

Cineva te ajuta la carti sau tot e facut de gheruta ta??

Ce nota crezi ca meriti?

le* raspunsuri !!!!!!! (apropo mai detaliat nu puteai!!!!!!!! romaaan intreg !!Te ador esti genialaaa!!!

Nu am o carte favorita. Nu pot alege doar una, dar printre preferatele mele sunt cartile din seria Harry Potter, printre primele cartii pe care le-am citit si chiar m-au facut sa ma emotionez si volumele din seria Aripi.

Prima mea idee de carte a fost sa scriu continuare cartii "Alice in Tara Minunilor", de fapt doar imi imaginam ce se intampla si cum ar fi daca as scrie continuarea, dar prima idee pe care chiar am scris-o a fost despre o fata si un baiat islandezi, ce sunt insemnati a fiind un demon si un inger inca de la nastere.

Cine ma inspira? Nici nu stiu ce sa spun. Ma inspira prietenii mei, de la care le formez personalitatea personajelor mele, dar si lucrurile infricosatoare, ce par ca nu sunt din lumea asta. De care oamenii incearca sa uite sau sa se convinga ca nu exista. Eu incerc sa le gasesc un sens si o poveste, facandu-le -cel putin pentru mine- sa para mai logice. Nu cred ca exista vampirii stralucitorii ce ma urmaresc pe fereastra, dar sunt continenta ca mai exista ceva, undeva, ce nu e ca si noi si incerc sa dau sens acestor lucruri.

Da sunt, imi place sa imi impartasesc ideile si sa le combin cu ale altor oamenii si daca asa pot crea o carte ma simt superb.

Fani!? De cand am fani!? Eu ii cred cititori, inca nu am ajuns asa de departe pentru ai numii fani, dar tot ce le-as putea spune este ca, intr-un fel ei ma fac sa continui, daca nu ar fi fost ei as fi sters tot ce postam si, in cele din urma as fi sters si contul.

Cartile de obicei le fac doar cu gheruta mea, dar am prieteni ce imi mai dau idei, ori imi spun ca scriu bine, ca fac o treaba excelenta si ca ei citesc cu placere si ma ajuta sa continui.

Nu imi plo da o nota. Daca mi-as da eu o nota ar fi prea subiectv. Poate mi-as da un sapte sau opt, nu prea sunt genul ce se supraestimeaza.

MUAH!!!

Randooooom stuffWhere stories live. Discover now