Preview 2

378 34 5
                                    

Δ Toată lumea are o poveste , și depinde de tine dacă vrei să auzi povestea Δ

Dawn's POV

M-am așezat pe pat , simțind fața mea tensionată din cauza lacrimilor care mi-au căzut în timp ce dormeam. Stropii mari și zgomotoși de ploaie nu mă ajutau. Mi-am mutat părul de pe față , corpul meu fiind transpirat , iar un aer rece aluneca de la degetele de la picioare până la gât.

M-am dat jos din pat , mergând spre fereastră , pentru a verifica dacă este blocată. Apăs cu vârful degetului fereastra , picăturile cădeau ușor pe geam , acum schimbându-mi privirea spre oraș.

Mintea mea fiind încă pe visul de noaptea trecută. Acesta a fost înspăimântător și puțin traumatizant , dar cel mai mult a fost ciudat. Un trăznet puternic de furtună s-a auzit , viteza ploii începând să accelereze. Nu am putut ajuta , dar m-am simțit ciudat atunci când am văzut oamenii începând să fugă pe trotuarele îmbibate cu apă.

Oftând , m-am întors înapoi în pat , strângându-mi perna în brațe. Am încercat să-mi închid ochii și să adorm , dar nu puteam. Stăteam așa de minute , care se transformau în ore și în tot acest timp nu a avut curajul să clipească.

Mi se spune că gândesc prea mult , 24/7 mintea mea stătea activă , atâtea gânduri încât câteodată mă dobor și mă obosesc. Dar dacă gândești mult înseamnă că ești curios și după spusele lui tata "Curiozitatea a omorât pisica" iar eu mereu gândeam "Pisica are 9 vieți , riscul nu este mare"

Gândindu-mă la acele amintiri , inima mea s-a 'încleștat'. Obișnuiam să cred că eram singură , dar aici ploaia îmi este prietenă. Stăteam în pat și pur și simplu încercam să nu adorm.

Acest vis m-a deranjat atât fizic , cât și psihic. Eu aleg să nu trăiesc în el , poate că l-am visat din cauza mâncării pe care am mâncat-o aseară...da , nu știu.

Privind încet spre geam , am observat cum afară începuse să se lumineze puțin , ploaia mai liniștindu-se.

Orașul era gri , aproape trist , dar mie îmi plăcea așa. M-am dat din nou jos din pat îndreptându-mă spre holul meu pustiu , imediat aerul rece îmbrățișându-mă. Simțeam fiorii pe pielea mea , atunci când am atins peretele doar ca să găsesc întrerupătorul. Odată ce l-am simțit , l-am aprins și am intrat în baie pentru a-mi face un duș. Mi-am dat hainele jos și odată ajunsă în fața oglinzii , mi-am atins obrazul și buzele pentru a vedea dacă am zgâtieturi.

Am început să oftez sau poate doar să râd de mine pentru că am făcut asta. A fost doar un vis , nimic mai mult. Pășind în duș , perlele calde de apă îmi mângâiau spatele , eu întrebându-mă dacă așa s-ar simți si ploaia. Mi-am închis ochii acum , fiind în lumea mea.

Am ieșit din duș , mi-am înfășurat într-un prosop și am pășit înapoi spre camera mea. M-am așezat pe marginea patului și am început să îmi dau cu loțiune pe corp până mi-am auzit telefonul sunând.

Mi-am ridicat telefonul ca să mă uit la apelant. Poate ea mă poate ajuta să-mi schimb starea de spirit sumbră , lipsită de viață sâmbătă dimineața.

"Hei." Zise ea.

Am oftat furioasă , știind unde va duce această convorbire. "Ce s-a întâmplat?" Spun , ținându-mi telefonul între ureche și umăr , în timp ce căutam ceva de îmbrăcat.

"Se întâmplă din nou." Inima mea s-a frânt atunci când i-am auzit cuvintele.

"Este posibil ca eu , Phoenix și Harley să mai întârziem? Nu vreau ca ele să asiste la argumentările părinților noștri." Ea zice încet.

"Desigur că poți." Declar. Nu-ți poți lăsa prietena cea mai bună în această stare , nu-i așa? Am închis telefonul în cele din urmă , mi-am ales o ținută decentă și tot ce făceam acum era să le aștept.


------------

Îmi pare așa de rau , chiar îmi pare. Am fost prinsa în toate chestiile și chiar dacă la celelalte cărți am postat , pe aceasta chiar , da chiar am neglijat-o. Nu am avut timp să traduc tot capitolul , dar m-am gândit că oricum am fost nesimțită prea mult timp așa că am pus un preview. Nu știu când o să pun capitolul , oricum , aici cam se află 50-75% din tot capitolul , da , știu....

Cine vrea dedicație îmi poate zice și scuze de greșeli și de propozițiile fără sens ( pun pariu că o sa existe câteva... doar traduc eu și-mi cunosc limitele ) .

Love all

Bound | H.S. | Romanian Translation Where stories live. Discover now