İYİKİ BENİMSİN

10.6K 421 22
                                    

multimedya-oğuzla azranın sarılması-

OĞUZUN ANLATIMINDAN:

Yoksa azra beni sevmiyormu anlamıyorum neden böyle soğuk keşke öpmeseydim o öyle soğuk davranıcaksa artık bende öyle davranırım bakalım görsün. Beni eski oğuza dönüştürürse çok kötü olur barlardan çıkmam ama o bunun farkında bile değil çünki beni daha tanımıyor bile . biraz daha sabredicem eğer bana hala aynı davranırsa eski oğuz geri dönücek. ben böyle düşünürken birden kapı çaldı. ben kendi evime geçmiştim bile. bir an düşündüm acaba azra mı diye ama o benim evimi bilmiyorki diye düşünürken kapıya ilerledim ve açtımm kapıyı. kapıdaki kişi beni çok şaşırttı.

AZRANIN ANLATIMINDAN: 

Ben ne yapıyorum ya sevdiğim adama neden böyle dacranıyorsam artık. bu utangaçlığıma bir son vermem lazım . dedim ve telefonumu elime aldım ve selenayı aradım:

selenay- efendim azra.

- kanka oğuz hala bizde mi ?

selenay- yok kanka eve gidiyorum ben dedi ve gitti.

- tamam kanka sağol hadi bay bay.

dedim ve cevap beklemeden telefonu kapattım suratına. nasıl bulacaktım ben şimdi onun evini.

off off bulduumm. hemen faceye girdim ve ayaza baktım açık mı diye. açıktı evet.hemen ayaza mesaj attım:

- ayaz bana oğuzun ev adresini versene.

ayaz- meriç mahallesi.hasan sokak.no 32 

- teşekkürler.

dedim ve hemen navigasyona girdim yazdım adresi. sonrada ilerlemeye başladım. evin önüne gelince hatırladım az ilerde çarpışmıştık biz o gün. bu düşünceleri bir kenara bırakıp hızla kaoının önüne gittim ve zile bastım. bekledim. bi anda sevdiğim adamı görünce kalbim daha fena çarpmaya başladı. o yakışıklılığa bakınca . neyse dedim ve :

- oğuz. dedim en sıcak gülümsemem le.

oğuz- evet . dedi oha lan öküz.

- yapma böyle bir an kafam karıştı o yüzden öyle davrandım. 

oğuz- sen her kafan karıştığında benim canımdan can mı alıcaksın. dedi

canım acıdı o öyle söyleyince yüreğimde bir sızı oldu. ne yapıcam ben şimdi.

- ben oğuz özür dilerim ilk öpücüğümdü o yüzden farklı oldu utandım benide anla. dedim 

oğuz-ilk mi gerçekten mi.  dedi

yüzündeki gülümsemeyle mutlu olmuştu ilkim olduğu için mutlu olmuştu. affedicek beni.

- evet senin değil ama benim ilk öpücüğüm dedim 

gözümden bir damla yaş akmasına engel olamadım. onun dudaklarında başka bir kzı düşünemiyorum napıyım ben sadece onun ken o benden başkalarıylada olmuştu bu canımı çok yakıyordu işte benim.bir sürtük gelipte benden alıcak onu diye ödüm kopuyor benim napıyım.

oğuz- ağlama sevdiğim benim yüzümden ağlama benim yaptığım piçlikler yüzünden üzülme ben hangi kızı öpersem öpiyim seni hayal ettim tam 2 yıl boyunca sevdiğim o sürtükler yüzünden dökme o inci tanelerini bir tanem dökme göz yaşlarını ne olur en çok canımı yakan bu çünki.

dedi ve beni sanki kaybedicekmiş sarılmassa gidecekmişim gibi sarıldı bana hiç bırakmayacak gibi.sevdiğim adam o öküz olan dan bu sözleri duymak o kadar güzel ki o kadar mutlu kılıyor ki beni.iyiki o benim sevdiğim

- iyiki benimsin babamın damadı.

oğuz- iyiki benimsin bayan karanlık.

evet arkadaşlar beğenmişsinizdir inşAllah bu bölümü yorum ve beğenmeyi unutmayın abone olursanızda sevinirim hepinizi öpüyorum.

SEN ARTIK BENİMSİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin