- Bana bak çocuk seni dönerci bıçağıyla döverim. -

6.7K 207 129
                                    

Merhaba ! İlk bölümü düzenledim altına küçük bir not bıraktım çünkü o bölümde beni yanlış anlayanlar çok olmuş :)  
Bu arada eski tumblr hesabımı çaldırdım. Geride alamadım yeni hesap açtım linkimi bırakıyorum hep beraber takipleşelim !  http://lanetli-sehir.tumblr.com/  ( Blogum berbat çaktırmayın )

 İyi okumalar ^^ 

Hey , düşünsene değer verdiğin biri sana karşı " Ben şişkolarla arkadaş olamam canım ya " ya da " Off kim bakar  lan sana "  gibi sözler söylediğini düşünün. Ve düşünmeyi bırakın çünkü o arkadaşınız falan değil. Eğer öyle olsaydı inanın bana böyle kırıcı konuşmazdı . Eğer öyle kişiler varsa hayatınızda onlarla arkadaşlığınızı kesmenizi öneririm . 

Ya bide şöyle çocuklar var . İlk  zamanlar kesintisiz sabah - akşam hergün konuşursunuz. Sonra araya mesafe girer. Aranız soğur. Sonra da mesajlarınıza geç cevap vermeye başlar. Sonra anlarsınız kötü , ilgi göremediği için sizinle konuşmuş. 
 
 Ya da 

Hergün konuşursunuz sizden hep fotoğraf ister. Aranız iyidir. Ondan hoşlanmaya , sonrada sevmeye başlarsınız . Bunu ona söylersiniz sizinle bir kaç gün çıkar. Sonra onun sizi kullandığını anlarsınız. 
 
Ve bunun gibi çok fazla şey var . 

Bana bakın oğlum ben sizi dönerci bıçağıyla döver , kezzapa bandırır , ibret olsun diye videounuzu youtube koyarım be . Ayağınızı denk alın.


İşte bu gibi durumlar sayesinde özgüvenimiz yıkılıyor. Özgüven yıkılınca da utangaç oluyoruz eh böyleliklide ezik durumuna düşüyoruz . Haksız mıyım ?


Sağlıklı kilo vermek zaman ister arkadaşlarım. Kilo verene kadar da utangaçlık duygusunu aza indirmeli , kendinize özzgüven takviyesi yapmalısınız . Valla hiç öyle bakmayın bendeki özgüven kimsede yok ondan rahatım. Utangaçlık desen eskiden o kadar fazlaydı ki tahmin bile edemezsiniz. Egom zaten göklerde ama hiç kendimi tanrısal bir varlık gibi görmedim zaten. Tamam kibirliyim de azıcık. İyi tamam biraz. Tamam tamam kibirliyiz işte. Ne ararsan var bende. Yani ben hiç öyle davranmam kimseye. Konuştuklarım anlamıştır zaten öyle biri gibi davranmadığımı. Küfür etmekten de hoşlanmam ama yeri geldi mi de ederim. Büyüklerime ve çevreme karşı nazik ve saygılıyımdır da. 

Diğer insanlar bizden daha mı farklı sanki. Herkeste kilo problemi var. Evet o yollarda , bloglarda gördüğümüz zayıf mükemmel kızlarda da . Biz onları zayıf görüyoruz ama kendileride şikayet ediyor. Basenlerim var , göbeğim çıkmış vb.

Kilo vermek biraz zamanımızı alacağı için çevreden başlayarak etrafımızdaki gereksiz kişileri silelim . Ciddiyim gereksiz yüklerden kurtulun. 
Mesela benim konuştuğum bir çocuk vardı . Wp 'den ( whatsapp) tanışmıştık. 3 ay konuştuk. Ben bi ara buna ondan eskiden hoşlandığımı söylemiştim. Her olan kavgamızda da bunu yüzüme vuruyordu. " Sen bu şerefsiz dediğin adamdan hoşlanıyordun." gibi şeyler. 

Bir süre sonra ise çok kötü bir kavga yaşadık. Zaten biz sevgili gibiydik. Ama değildik işte . Çok kırıcı laflar ettik o gün birbirimize. İkimizde balık burcuyduk. Tek bir kelimemizde ikimizde kırılırdık zaten. Onda bu kötü çocuk havası vardı. Ve bana yüzünü hiç göstermemişti. Hiç. Arkadaşıma göstermiş ama bana göstermemişti.  Arkadaşımın dediğine göre fena yakışıklıymış . Arkadaşım da resmi bana göstermeyeceğine yemin etmiş falan.

Açıkcası kıskanmış mıydım , evet. 

O gün onu engelledim. Bir süre sonra engeli açtım üstüne tıkladım. Çevrimiçi yazısını gördüm. Onu özlüyordum evet . Özlüyordum . Kim özlemez ki. Bekliyordum hani belki bir şey yazar umuduyla. Ben galiba onu seviyordum. Bilmiyorum. 

Ona her şeyimi anlatmıştım o da ' en önemli ' gruplarına girmeyip hemen bana cevap verirdi. O da bana anlatırdı. Sevdiği kızı ( ama ayrıldılar zohaha ) şu kız güzel mi falan. 

Yüzünü göremesem bile sevmişim demek ki. Sevmek için yüzünü görmemize de gerek yok. Bunu anlamıştım . Hatta şuan  engelini açıp seni özledim yazasım var ama biliyorum o beni çoktan unutmuştur. O da bende 2 yaş büyüktü işte. 

Açıkcası  ben buraya her şeyimi bile yazarım. Ama konu sapmasın . 

Evet konuya dönelim. 

Yarın okullar açılıyor. Eğer okulunuzda öğlen arası varsa ( bazı okullarda olmuyor ) fast-food yemeyin evinize kadar yürüyün arkadaşlar. Eğer eviniz uzaksa ve fast-food yemek zorundaysanız bari ketçap-mayonez attırmayın :)

Benden bu kadar çünkü aslında nedenini bende bilmiyorum. Bir şey sormak istiyorum. Hatta iki - üç şey. 

1- Böyle anılarımı anlatmam sizi sıkıyor mu ? 

2- Ben mal mıyım ?

3- Sizce iğrenç mi yazıyorum yani berbat da olabilir. Ne bileyim işte. 



Ve ben sizi gerçekten çok seviyorum.
 Hiçbir zaman birbirinizi yargılamayın.
Yargılanmak çok kötü bi duygu çünkü . 



Görüşürüz :) ^^






















Zayıflama GünlüğümWhere stories live. Discover now