- İçimi Döküyorum -

10.5K 252 78
                                    

Evet sayın seyirciler . Şimdi karşınıza sevgilerimle , saygılarımla Ayça 'yı davet ediyorum. Buyrun Ayça hanım. "

Tam bir fiyasko! Şu günler içinde öyle bir boşladım ki ! Okulda ders boş olduğu zaman arkadaşlarımla abur cuburları mideye indirmek mi desem yoksa aç bir maymun gibi yemek mi yedim desem yoksa maymun götü gibi şiştiğimi mi söylesem size ? Hayır boşladım önüme geleni yiyorum ama hareket de ediyorum en azından 4 kilo aldım canım ! Tabi ben her şeyi yiyorum arkadaşım da " Ben niye kilo almıyorum ki yea! " diyor. Gel de boğma , kardeşim. 

Her neyse geldim tam 10 dakika önce bir kederlendim , bir sinilendim söyleyemem. 4 kilo almışım , boru mu ??

İşte böyle dertlendim oturdum müzik dinleyip gevşemeye çalışıyorum . Bir de başıma bir olay geldi . İlk görüşte aşk !Halime ağlasam mı yoksa çocuğu gördüğüme sevinsem mi bilemedim. Ben böyle yağmurdan sıçan gibi ıslanmış , gözlükler damla damla sanki bir resim gibi. Kıyafetler desen yakıyor. Yeşil eşofman , amerikan tek yaka t-shirt , gri polar. Gençler gene süperim! Geçtim tirübünlere ( tribün diye mi yazılıyor yoksa ? O.o) oturdum çarprazdan kesiyorum çocuğu o da valeybolcu kızları izliyor. İşte ben buna böyle bakarken o da bana bakıyor. Sonra yanımda oturan kankam bana söylüyor ne tatlı çocukmuşta , çok şekermişte , ona bakıyormuşta , o çocuk onunmuşta , onla göz göze gelmişte bla bla bla. Sen çok biliyorsun. Ben diyorum kankama çocuktan hoşlandım  o diyor bende. Lan diyorum kanka bak ben gördüm diyorum hoşlandım diyorum sen hala çocuğu övüyorsun bana .


İşte bu bana hala çocuğu överken sustum içim sinirlendi . Halbu ki çocuktan hoşlandığı yok . Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı . Onun yüzünden sevdiğim çocuktan vazgeçmiştim . Tüm sırlarıma ona anlatıyorum , o benim kardeşim gibi. Ama ne zaman ona hoşlandığım çocuğu söylesem oda ondan hoşlanıyor yanımda onu övüyor onu sevdiğini söylüyor. Ya hep böyle oluyor ! Ne zaman bir erkekten hoşlansam oda aynı duyguları ona karşı besliyor. Bu durum karşıma 3 yıl öncede de çıkmıştı . Canımdan çok sevdiğim kankam sevdiğim çocuğa onu sevdiğimi söylemişti başta kızmıştım ama oda bana karşı boş değilmiş. İşte onunla aynı servisteyiz . Gülüşüyoruz . Beraber sahalara gidiyoruz ben onun için kaleci oluyorum , onu turnuvalara hazırlıyorum ama tak! Canım kardeşim ondan hoşlanıyor ve bunu bana söylüyor . Gidip çocuğa yaklaşıyor onu sevdiğimi bile bile !  İşte kardeşimi seçtim bende . Sevdiğim çocuğu bıraktım. Ben bıraktıktan sonra ( tam tamına 1 gün sonra ) oda onu sevmediğini söyledi zaten. Takılıyormuş onunla ! İyide kardeşim sen onu sevdiğimi bilmiyor musun ki ?
Onunla (kankamla yani ) hala konuşuyoruz ama fazla sıkıda değilim onunla. 3 yıldır kankayız işte . Öyle ...

İçim acıyor dostlarım . Sizce kankam da (güya kankam!) o çocuktan hoşlandığım halde onu övmeye devam edecek mi ? Moralim bozuk içimi başka arkadaşıma döktüm ,  oda haliyle dinledi ama pek etkili olmadı.  Bende buraya yazıyım dedim. İyimi yaptım acaba ? İşte benim moraller bozuk bende diyete geri döndüm. Ağlamaklı haldeyim.Bu hallerdeyken iletişimi mi asla koparmam acımı başkalarından çıkarırım. Lütfen alınmayın sizden tabikide çıkarmam . Siz görmediğim kardeşlerim gibisiniz. Genellikle erkeklerden çıkarırım. Ben tam bu morallerdeyken tam da diyete geri dönmüşken sizde dönün. Bazılarınız benim gibi biliyorum . Duramıyorum ama ben çok ciddiyim . Tam bir eti cin canavarıyım ama konu o değil. 

Sinirimin çoğunu kilolarımdan çıkaracağım . Ha bu arada whatsapp grubu açsam gelir misiniz ? Bir zayıflama canavarları olarak bir grup kuralım :D Dertleşelim , kaynaşalım beyler ve bayanlar. Ki bu hikayeyi erkekler okuyor mudur orası meçhul. 

Neyse gene mal gibi davrandım . 
Ki ben zaten bir malım. 
Görüşürüz.

Sevgilerimle 'Eti Cin Canavarı' ^^ 


  

Zayıflama GünlüğümWhere stories live. Discover now