Deel 2

720 39 4
                                    

Pov nils'

Ik loop door het park en zie daar een meisje zitten en loop naar d'r toe. Ik sta net achter haar als ze opstaat. Ik sta recht tegen over haar en zie dat ze huilt." Euh heey" zegt ze. "Heey wat is er aan de hand je huilt?" "Euh het is nogal schaamelijk ik prat er liever niet over!" "Het is niet erg ik vertel niks door vertel het me please!" "Euh okee ikkkkk kannn niettt zoennneenn." En ze kijkt naar beneden ik leg mijn vinger onder haar kin en til haar hoofd omhoog en kijk nu recht in haar ogen en zoen haar. Ik viel dat ze zenuwachtig begint te worden en trek langzaam terug en zeg " ik wil je wel sexlessons geven." Ik zie aan haar gezicht dat ze twijfelt, en ik kijk haar lief aan. En ze knikt uiteindelijk ja. "Mag ik je nummer" vraag ik en geef haar mijn telefoon. Ze pakt mijn telefoon en toetst wat in en geeft dan mijn telefoon weer terug. "Ik app je straks" en geef haar nog een kus op haar wang en loop dan terug naar huis.

Pov lizan'

Oke dat was akward. Ik ben opzich wel blij dat iemand me sexlessons wil geven, ik bedoel het is best schaamelijk dat je 16 bent en nog niet kan zoenen. Ik loop terug naar mijn fiets en fiets rustig naar huis.

- eenmaal thuis-

Ik zet mijn fiets in de garage en haal mijn schooltas van mijn fiets af. Ik pak mijn huissleutel uit mijn tas en open de voordeur. "Ben thuis" roep ik door het huis. En doe mijn jas uit en hang hem op de kapstok, en loop dan naar de keuken waar mama staat te koken. "heey schat hoe was het op school?" Ging wel niet echt iets speciaals ofzo. "En nog meer punten terug?" "Ja bio 7,6" netjes zegt serina ( mama) en geeft me een kus op mijn hoofd. Ik ga boven nog wat huiswerk maken. "Oke kom je zo eten?" "Ja is goed." Ik loop naar boven met mijn schooltas en ga naar boven op de weegschaal staan. 48.2 veel te zwaar. Ik loop naar de badkamer en zet de kraan aan en ga boven de wc hangen en steek mijn vinger in m'n keel. Ik draai de kraan weer dicht en loop naar mijn kamer en pak mijn telefoon. 1 gemist appje:
N: heey ik ben het Nils van het park 😘
L: heey 👋
N: zullen we morgen gelijk beginnen met les 1?
L: ja goed hoelaat?
N: 15:10?
L: is goed dan ben ik uit waar?
N: bij mij *adres*
L: oke tot morgen
N: doei
Ik sluit app af en wil net mijn boeken open slaan als ik vanaf beneden mama "eten" hoor roepen. Ik loop naar beneden en ga aan tafel zitten. "Mam, ik hief niks ik heb al in de stad gegeten" "is goed schat maat je blijft wel aan tafel zitten" ik ben echt zo blij dat mama zo goed gelovig is ☺️. Ik klets nog even met papa en mama en ruim de tafel af. Ik loop naar boven en maak mijn laatste huiswerk afnemen kleed me vast om voor de hockeytraining. "Pap breng je me naar de hockeytraining?" "Jahoor schat heb je je spullen?" "Ja kunnen we ook nog ff Sophie ophalen?" "Jahoor maar dan moeten we wel nu gaan anders kom je te laat." Oki en ik loop naar buiten. * *Bliep* "stap maar in de auto is open"
"Oki" ik stap de auto in en en ik app Sophie dat we eraan komen.
L: we zijn onderweg naar jou sta je zo klaar?!😚
S: ik sta klaar tot zo.
*toet toet*
Ik zie Sophie al naar buiten komen en ze snapt in. "Heey soof zin in de hockey". "ja heel erg zelfs". "mooi zo". "We zijn er" zegt mijn vader. "Oki doei pap tot straks" zeg ik. En ik loop naar het veld en begin me een warming up.

-terug van de hockey-

Ik loop naar boven en stap in de douche en doe daarna mijn dagelijkse avond rituele en stap daarna in bed en zet mijn wekker en ga slapen.

DEEL 2 BEN BENUWD WAT JULLIE ER VAN VINDEN COMMENT EN MAAK DAT STERRETJE WIT.
55 lezers
10 stemmen
6 comments
Verder 👏

Loverboys ft MainstreetWhere stories live. Discover now