Deel 16'

332 12 5
                                    

Pov Nils'

Ik heb met Rein vanavond afgesproken hij blijft hier slapen. Ik ben nog boos op hem maar ik denk dat ik het aan de kant zet en wraak neem op Lizan. Ik loop naar boven en leg vast een matras klaar voor Rein en plof dan neer op mijn bed. Na een paar minuten sta ik weer op en loop naar beneden. Ik pak mijn fiets en fiets richting het ziekenhuis.
~ziekenhuis~
Als ik mijn fiets op slot zet zie ik Rebecca staan. Omg wat is ze knap echt niet meer normaal. Mooie bruine ogen en licht bruin haar snel roep ik haar naam en loop dan naar haar toe. "heey Nils ga je ook naar Lizan?" "ja jij?" "Ik ook"😂😂 "is het goed als ik dan met je mee loop" zeg ik met een een licht rood gezicht. "Ja hoor prima, weet je trouwens in welke kamer ze ligt?" "Nee maar dat vraag ik binnen wel" zeg Rebecca met en lieve glimlach. Samen met Rebecca loop ik naar binnen en gaan naar de balie. "Hoi hoe kan ik jullie helpen?" Vraagt de vrouw vriendelijk. "wij zijn op zoek naar Lizan weet u toevallig waar ze ligt?" "Achternaam" zeg ze terwijl ze naar het scherm van haar computer staart. " "van herpen" zegt Nils snel. Ik zie dat Rebecca naar mij kijkt en glimlach lief naar haar, het liefst zou ik haar nu zoenen en haar hand vast pakken en kunnen zeggen zij is de mine maar dat gaat niet misschien vind ze me wel helemaal niet leuk. "Kamer 342." "dankjewel" zeggen we nog en lopen dan snel richting de lift. Als we boven zijn lopen we naar Lizan's kamer. Rebecca klopt aan en we horen lozan "binnen" zeggen. samen met Rebecca loop ik naar binnen waar ik Lizan en Rein aantref. ik zie dat Lizan's blik gelijk naar Rebecca gaat.

Pov lizan

Rebecca rent z'n beetje op me af en geeft me een knuffel ik laat Rein ook los en knuffel haar terug. "Heey schat hoe gaat het?" "Gaat wel hoop dat snel weg mag uit dit klote ziekenhuis ik vind het hier echt super saai" zegt ik met een heel sirieus gezicht. Rebecca schiet meteen in de lach van mijn gezicht en ik lach mee. Rein en Nils stonden ondertussen al te praten en kijken nu heel verbaast onze kant uit. Ik kijk richting Nils en Rein en zeg "gewoon een meiden ding" en begin nig harder te lachen. Na een paar minuten gelachen te hebben is het ineens super stil op Nils en Rein na die aan het praten zijn😂. "Reb waarom ben je hier met Nils is er iets wat ik niet weet zeg ik met een heel raar gezicht. "nee hij zag mij en toen vroeg hij waar ik naartoe ging en hij ging ook naar jou dus zijn we gewoon samen gelopen". "jaja stiekem😏." "Nee lizan hij vind mij vast niet leuk dus" zegt Rebecca zacht. "dus jij hem wel?" "Ja euhh een beetje denk ik." REBECCA IS VERLIEFT REBECCA IS VERLIEFT schreeuw ik door heel de kamer. Nils en rein komen naar ins toe gelopen en komen bij mij en Rebecca zitten. "Owh en op wie is onze Rebecca verliefd?" Vraagt Nils. "euh niemand Lizan maakte maar een grapje" zegt ze blozend. Rein en ik kijken elkaar aan en beginnen samen te schreewen: REBECCA HARTJE NILS, NILS HARTJE REBECCA, en zo nog wel even door. Je ziet gewoon dat die 2 elkaar leuk vinden. "Nils wees een man en vraag Rebeca" zeg ik en voel dan gelijk een elleboog tegen mijn buik. "Ja dadelijk wil ze zelf niet." "Nils ze is zo rood als een tomaat van et blozen hoe kun je nou weer denken dat ze je niet leuk vind?" Zegt Rein. En dan is't even stil.

Pov Rebecca

Na een paar minuten begint Nils: "Rebecca wil je even met mij mee lopen" "Euh ja is goed." Ik zie dat lizan naar me knipoogt en geef haar een dodelijke blik en zie nog net dat ze miet lachen voordat we de kamer verlaten. Nils loopt iets door dat we niet voor het kamer raampje van Lizan en Rein staan. "Rebecca sinds ik je ken vind ik je al heel leuk en ik hoop wat Lizan en Rein zeiden ook waar is zou je alsjeblieft mijn vriendinnetje willen zijn?? Ja heel graag zeg ik blij en geef Nils een knuffel. Na de knuffel terk ik langzaam terug en kijken we elkaar in de ogen. Nils komt dichterbij en plant zijn lippen op de mijne. na een paar minuten gezoend te hebben lopen we weer teug na de kamer. "Ik heb een plan" zegt Nils en fluisterd in mijn oor iets. ik knik en blijf even wachten op de gang.

SORRY DAT IK ZO LANG NIET HEB GESCHREVEN ER KOMEN MEER DELEN AAN 💋

5k
6 vote's
En 2 comments verder

Plz blijf vote en comments geven dan is het ook leuker voor mij om te schrijven
XXX Lizan💎

Loverboys ft MainstreetOnde histórias criam vida. Descubra agora