Capitolul 1

603 37 1
                                    

Capitolul 1

Din perspectiva lui Levy Mcgarden

Levy Mcgarden. O fata simpla, saraca, dar muncitoare. Asa ma descriu oamenii, dar eu nu stiu cu adevarat cine sunt. Cel putin, de cand m-am angajat la Phantom Lord, ma intreb asta tot timpul. Ma aflu aici doar pentru sora mea mai mare, Juvia. Le-am promis parintilor nostrii ca nu ne vom desparti niciodata si asta vom face. Totusi, seful nostru, Gajeel Redfox, este cu adevarat un tiran. Oricine intra in biroul lui, nu mai iese intreg. Mi-as fi dat de la inceput demisia daca nu era Juvia care face cu brio acestei slujbe dificile. Nu ca eu as fi mai prejos, dar nu-mi place sa ma cert. Ce vreti sa fac cand el gaseste tot felul de obiectii cu recomandarile mele ? Chiar mi-a spus ca vreau sa ma dau mare in fata lui si ca ma cred autostiutoare.
-Domnisoara, daca vrei sa faci pe sefa, du-te in alta parte, nu aici. O fata saraca ca tine nu poate lucra intr-un asemenea loc.
-Si un om care a fost bogat toata viata sa nu poate intelege oamenii care au muncit pentru tot ce au primit, nu s-au asezat direct pe tron de cum s-au nascut.
-Ce stii tu despre mine ? 
Atunci am iesit de acolo fara sa-i mai spun nimic. Cum puteam eu sa ma cert cu un idiot ? Si de atunci ma uraste. Ma pune sa fac lucrurile cele mai grele. Doar ca sa imi taie el din salariu si sa imi arate ca fetele sarace nu vor ajunge niciodata sus. Mi-as da demisia, dar ar baga tot felul de scuze ca sa nu o accepte. Vrea doar sa ma chinuie mai mult, sa se razbune pentru ca i-am ranit orgoliul urias. Dar nu ma voi lasa. Ii voi arata mereu de ce sunt in stare si voi castiga in fata sa.
-Juvia crede ca Levy-chan lucreaza prea mult si se epuiseaza.
-Nu am ce sa fac. El va tipa cu siguranta la mine si ma va face incompententa daca nu fac totul la timp. Vreau sa-i demonstrez ca orice ar face, nu va reusi sa ma doboare.
-Dar Juvia crede ca te vei imbolnavi daca vei continua asa. Juvia crede ca trebuie sa renunti la slujba, pentru binele tau.
-Nu pot face asta. Nu pot sa renunt si sa considere ca a castigat. Apropo, nu ma astepta acasa. Mai am ceva de terminat. Voi veni tarziu in seara asta.

Nu sunt pesimista, sunt realistaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum