Kırmızı Göz

4.6K 104 74
                                    

Bir adam, bir gün bir otele gider. Resepsiyon ona 12.odayı verir. Otelin kapıları klasik anahtarlarla açılıyormuş. Adam yerleştikten sonra gece olmuş. Uyurken su içmek istemiş ve minibardaki su şişesini alırken yan odadan bir ses geldiğini duymuş. Biraz da sapık olan bu meraklı adam, gizlice dışarı çıkmış ve koridorları kontrol edince kimsenin olmadığını görmüş. Yan oda olan 13.odanın altından ışık geliyormuş. Adam, kapı deliğinden bakmış ve sarı saçları beline kadar uzanan bir kadın görmüş. Kadının suratını görmemiş olsa bile güzel olduğunu tahmin etmiş ve yine kimseye çaktırmadan odasına dönmüş. 

Bir hafta otelde kalmış ve otelde hiç sarı saçlı kadını görmemiş. Ama kapının altından hep ışık geliyormuş. Adam, ilk başta kadının mahremiyetini görme riskinden kapı deliğinden bakmamış ama son gün dayanamamış ve tekrar bakmış. Bu sefer gördüğü sadece bir kırmızılık görmüş. 

Bavulunu toplayınca resenpsiyona gitmiş ve durumu sormuş. Resepsiyonist, böyle batıl inançlara inanmadığını belli ederek konuşmuş: "O odanın anahtarı nerede kimse bilmiyor. Güya, bir adam karısını o odada katletmiş. Polis geldiğinde kadın da dahil ortada hiçbir kanıt yoktu. Sonradan orası mühürlendi. Ama bazıları kadının hayaletinin orada dolaştığını anlatır."

Buraya kadar adam hiç korkmamıştı. Ama son cümle kanını dondurdu: "Kadın normal görünüyordu, tek farkı gözleri kırmızıydı."

Kısa Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now