Capitolul 6

835 61 8
                                    

Atunci cand nu te poti spune ce simti cu voce tare de frica (,) ca te vor auzi toti din casa .... Încearcă sa scrii intr-un jurnal absolut tot ce te doare..

Chiar ajuta .... Sau eventual ia-ti o jucărie de cand erai mic/a ... Jucăria preferata (ex Teddy bear) si strange-o cat mai tare in brate zicandu-i in soapta tot ce te doare..

Suna stupid dar sa stii ca te ajuta.. E o modalitate placuta de ati revarsa grijile pe cineva care nu vorbeste .... Ceea ce rezultă ca:

NU VORBIT= NU JUDECAT ,NU CRITICAT ,NU JIGNIT.

Decât sa spui totul si apoi acea persoana sa te critice sau sa caute asa zisele metode de ,,stii dar... Chiar nu-i fain... " etc etc...

MINCIUNI....

Toti stiu doar sa critice. Rar vezi persoane care sa stie sa fie persoane... Sa nu critice la prima vedere ... Sau alte chestii.... Recunosc .. Tot mai multi ajung in depresie din cauza asa zisilor figuranti ce rătăcesc străzile orașului sau a scolii sa isi bata joc de toti....

Si iar mă abat de la subiect..

Trecând peste asta ... Încearcă sa te exprimi intr-un mod cat mai comod in care sa fii sigur ca nimeni nu o sa afle si ca acel ceva nu o sa te critice..

Cei mai buni ascultători sunt ursuletii de plus.

Sfatul meu ;)

100 de idei despre cum sa treci peste o depresie!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum