hoofdstuk 8

917 72 3
                                    

Een paar weken later

Ik stond met Cara te praten op het podium. de andere acteurs stonden teksten door te nemen. we doen dit nu al een paar weken. De affiches hangen uit en de ticketverkoop is begonnen. ik heb alles al gepast. ik kreeg een rode pruik zodat ik wat meer op Cara leek. we moeten tenslotte nog altijd zussen spelen.

Opeens hoorden we een luid gejuich en twee seconden later liep David dolblij de zaal in. " dit geloven jullie nooit!" Riep hij. " heeft Taylor Swift eindelijk een vaste vriend?" Vroeg Cara. " pfffft, ja dag alsof dat ooit zou gebeuren" zei David. " wat is het dan wel?" Vroeg ik. " ik kreeg juist telefoon van het hoofd van de ticketverkoop, je raad nooit wie er naar de show komt!" Zei hij. " Taylor Swift" Zei Cara weer. " he zeg hou eens op met Taylor Swift" Cara moest haar lach inhouden. " neehee, de koning en koningin van Lavondel" ( raar maar waar heb ik de naam van het land nog nooit gezegd, het is een fictief land natuurlijk)

Ik stond aan de grond genageld. " wat?" Zei ik verontwaardigd. " jep, de hele familie, samen met hun jongste dochter en de vriendinnen van hun oudste dochter die hier blijkbaar studeerd." zei hij. " studeerd er een prinses in New York?" Vroeg Cara. " ja, niemand kent haar dus het kan eender wie zijn" ik werd een beetje duizelig.

Waarom zouden mijn ouders naar de voorstelling komen? Ik voelde mijn temperatuur stijgen. " Ella is alles ok?" Hoorde ik Cara vragen. " euhm...." stamelde ik maar toen werd het zwart.

Ik voelde een koude golf van water over mijn gezicht gaan. " aaaaaaaaah" ik gilde het uit en vloog recht. " zie je dat het zou werken" zei Cara die een emmer terug gaf. David keek verontwaardig naar de emmer die mij zojuist wakker maakte. " hmmm interessant" zei hij. Mijn tegenspeler, Casper hielp me recht en ik kreeg een handdoek. " was mij wakker roepen of schudden niet hoed misschien?" Vroeg ik geïrriteerd. Cara glimlachte.

" Waarom viel jij opeens flauw toen we begonnen over de koninklijke familie van Lavondel die hierheen komt." vroeg David. " ik.......ik was verrast, en kreeg heel veel stress" loog ik. " mag ik even bellen" vroeg ik. " goed dan, dan kunnen wij met de scene van Casper en Cara." zei David. ik liep het podium af en nam mijn gsm uit mijn tas.

M: dag liefje hoe gaat het daar in New York?

E: waarom komen jullie naar de voorstelling?

M: oh je weet het, het had een verrassing moeten blijven

E: tuurlijk weet ik het de regisseur is het met toeters en bellen komen melden

M: sorry liefje

E: Als iemand te weten komt dat ik de prinses ben dan kan ik mijn vrijheid wel vergeten

M: geen zorgen we zullen

" Ella, we willen jouw scene doen" David stond in het deurgat. " ik kom zo" zei ik.

E: ik moet gaan, zeg tegen niemand dat je komt omdat ik er in speel

M: komt goed, zie je in een paar weken

E: mam de voorstellingen is binnen 4 maanden

M: maar je komt toch naar huis voor kerst?

E: oh ja sorry, zie je op kerst

Ik hing op en liep terug naar binnen.

" Wat was dat allemaal daarstraks?" Vroeg Cara toen we weer naar huis aan het lopen waren. " ik was wat verrast" ze knikte. " ik vind dit zo geweldig!" Zei ze. " een koninklijke familie en daarna mogen we ze ontmoeten!" Ze sprong op en neer. " ik heb hier zo een zin in!" Ze sprong in een plas en slope bijna weg. ik ing haar op maar we belandde bijde in het water.

We keken elkaar en en begonnen te lachen. we hielpen elkaar op en liepen naar huis.

-----------------------------

Sorry dat dit zo laat ( alweer) ge-update word maar ik wou vrijdag ofzo updaten maar zaterdag was het mijn verjaardag en ik was het helemaal vergeten. maar wat denk je zal haar geheim ontdekt worden doordat haar ouders komen? Ook sorry dat het zo kort is ik wou jullie iets geven langer stuk komt later

Wie weet?

Xxxx

Be who i am (dutch)Where stories live. Discover now