ilk günüm

189 11 3
                                    

Perdenin arasından sızan ışıklar ,benim yorgana gömülmeme de eşlik etmişti.Ama bugün lisenin ilk günüydü .Hemen yatağımdan fırladım ve dolabımdaki kotumu üstüne de beyaz t-shirt ümü bir çırpıda giydim.Aşağı indiğimde annem sofrayı hazırlamıştı beni görünce:

'Günaydın uykucu' dedi ve yüzüne bir gülümseme yerleştirdi.'Günaydın'dedim soğuk bir ses ile.'Hadi otur da kahvaltı yapalım' diyince anında ağzıma birkaç parça yemek attım ve 'ben çıkıyorum,bugün biraz erken çıkıcam'dediğimde annem hiç itiraz etmeden kafasını salladı 'kızım sana söylemeyi unuttum okula gidince müdürün yanına çıkıcaksın' dedi.

'Tamam'diye seslendikten sonra ayağıma ayakkabılarımı geçirdim ve evden çıktım.Okıla geldiğimde biraz heyecanlansamda sonradan rahatladım.Okulada birine müdürün odasını sorup teşekkür ettim müdürün odasına geldiğimdemüdür:

'Sen yeni öğrenci misin' dediğinde kafamı salladım. 'Adın?'diye sorduğunda 'cansu'diye cevapladım 'peki sınıfı ve okuldaki dolabın burda yazıyor'dediğinde teşekkür ettim. Dolabımı bulduğumda setçe inledim.Yanımdaki dolabın yüzüme çarptığınıfark ettiğimdeyerdeydim .Dolapkapandığında t-shirt ünden kasları belli olan, esmer ,siyah saçları dağınık ve çok yakışıklı bir çocuk gördüm OMG
'Dikkat et dolabına bir şey yapıcaksı ' dedi. Ya gerizekalı ben burda kafamı yardım sen dolabınındüşünüyorsun 'ah'diyerek dikkat çekmeye çalıştım'mızmız'diye mırıldandı psikopat o sırada yanıma birkız geldive'merhaba ben defne'dedi.saçları sarı mavi gözlü ve çok güzel bir kızdı.'merhaba ben cansu'dedim.kız gülümsedi ve bana okulu anlatnaya başladı.şans işte aynı sınıftaydık.Sonra bana kantinde köşede oturan gruptan bahsetti.Olamaz bu kafamı yaran kaslı psikopattı.'Onun adı Egemen' dedi. Psikopat egemen. 'O yanındaki kızına adı Duru. İki erkek ise onur ve hakan' dedi.

O sırada egemen in bana baktığını gördüm ve hemen önümü döndüm.

psikopatWhere stories live. Discover now