Yok Canım Ondan Hoşlanmıyorum

165 8 2
                                    

Dedi ve dudaklarımı dudaklarıma bastırdı...

Aah böyle bişey olsa çok güzel olurdu bir dakika siz gerçekten beni öptüğünü mü sandınız.ah ne komiksiniz bizim odun egemen nasıl beni öper deyil mi?(buradan bazı zeki okuyuculara sesleniyorum değil diye yazıldığını biliyorum)

yani şey onun beni öpmesini istemiyorum onu hiç tatlı bulmuyorum cidden belki tamam tamma çook tatlı bir odun .              'Öt bakalım' demesiyle irkildim.

'Şey ben ımm... aslında'

'Seni neden kurtardığımı mı soruyorsun'

'Şey aslında evet'

'Okula yeni gelen sakar dolap kıranların her zaman bir şansı vardır'al işte odun,öküz,pislik ne beklersin ki değil mi?

'Bundan sonra şansın olmıycak ,biraz dikkatet sakar çocuk'

Bana sakar çocuk mu dedi? Ben buna dalarım ama göt korkusu işte.Ben bunla rı düşünürken onun arabasına binip gittiğini gördüm ve ayaklarımı yere vura vura sinirle eve geldim. Annem bir çığlık attı'neler oldu sana'

'Şey  ım okulda yürüyordum bişeye takılıp düştüm dudağımın kenarı patladı bide saçım dağıldı'dedim .Size söylemeyi unuttum biraz saf bir annem vardır.Babam ise annemi aldattı ondan nefret ediyorumbu konuyu bir daha açmıyıcam.annen peki dedi.Hemen odama çıktım ve parti için güzel bir elbise seçtim .Hemen aynanın karşısında patlak dudağımı bir şey yaparak kapattım ve saçlarıma maşa çekip şekillendirdim'tatlım defne adında bir arkadaşın geldi' diyerek bana sealendiğini duydum beyaz küçük çantamı alıp içine telefon ve temel makyaj malzemeleri koydum.Koşar adımlarla aşağı indim.defne gerçekten güzel gözüküyordu siyah elbisesi kırmızı çantası ve ayakkabıları.'çok güzel olmuşsun'dedi ve koluma girdi .Hemen ayakkabıları ayağıma geçirdim 'anne ondan önce gelirim ' dedim.Aannem kafasını salladı ve defne ile parti yerine doğru bir taksi tuttuk.Geldiğimiz bu yer iki katlı çook lükstü'burası kimin evi?'diye sordum

'Ah söylemeyei unuttum partiyi egemen veriyor' bekle bekle ne egemen odunu mu aaah olamazzz. Birşey demeden içeri girdiik ve bahçeye çıktık o sırada balkondan egemenin beni izlediğini gördüm.Bir an gözgöze geldik ve ben gözlerimi hemen ondan kaçırdım ve bize doğru gelen kereme gülümsedim.Kerem hemen benim boynuma sarıldı 'iyi ki geldin' dedi. Boynuma sarılmayı bıraktığında tekrar egemene baktım yerinde yoktu.Geriye doğru bir adım attığımda bir ayağa takıldığımı hissettim ve havuzu boyladım.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.Sudan kafamı kaldırdığımda egemenin bana bakrak güldüğünü partidekilerin ise bana ve egemene bakıp kıkırdadığını duydum.

'Seni gidi ÖKÜZ egemen' diy bağırdım.Egemen bana dönerek'sana yapıcaklarımın daha başındayım 'dedi ve tam giderken'Dur orada.şapşaaal ' diy bağırdım .Bağırmamla bana doğru döndü ve cancağızığı arkadaşlarına defne ve keremi atmalarını söyledi .Onlarda benim gibi suyu boyladılar.Hemen sudan çıkıp ona vurucaktım ki beni kendine doğru çekti.O kadar yakındık ki bağırsağımda kelebekler uçuyordu.Onun gibi birinden hoşl..

Ne hoşlanması be püh.Herkez bize bakıyordu .Beni birden kucağına aldı ve yüzünü yüzüme yaklaştırdı.Sonra da beni tekrar havuza fırlattı  öküz.

psikopatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin