017.

607 29 8
                                    

Heeii!! Ik voel me al wat beter;). Dus ja ik dacht laat ik een hoofdstuk maken. Hoop dat hij leuk word!! Veel leesplezier!! Xx.

Louis pov-

We liepen richting de zaal om het liedje nog 1 keer voor te bereiden en dan zouden we in de make-up gaan. Nog ongeveer 2 uur en dan gaat de show beginnen. Wij zijn pas aan de beurt als laatste. Ik ben zo zenuwachtig!! "Heeii babe!" Zei Harry. Ik schrok op uit mijn gedachten. "Hey sunshine!" Zei ik terug. Harry keek naar mijn handen. "Waarom tril je zo?" Vroeg hij. "Ik ben super zenuwachtig.." Zei ik en keek naar beneden. "Je hoeft helemaal niet zenuwachtig te zijn schat, je zingt prachtig!!" Zei Harry en gaf me een knuffel. "Jij zingt mooier hoor!" Zei ik en gaf hem een kus op zijn haar.

We liepen de zaal binnen en we zagen Simon al staan. "Hè hè! Nou hup hup! Opschieten, we komen tijd te kort!" Zeurde hij. Ik zuchtte en ging klaar staan.

Na het liedje oefenen ging Simon ons nog wat uitleggen. "Jongens, het klinkt echt geweldig! Maar Niall je moet wat harder zingen. Anders hoor je je niet, want Harry en Liam gaan samen zingen en jij komt er tussendoor. En Louis voor jou hetzelfde. We hebben je microfoon ietsjes zachter gezet want uhh... je stem is niet al te zuiver. Daarom moet je wat harder zingen want anders hoor je je helemaal niet." Zei hij. Oke.. dat was volgens mij een belediging! "Simon ik weet het niet hoor! Maar Louis zingt prachtig, zet zijn microfoon maar gewoon normaal want anders ga ik niet eens zingen." Zei Harry. Ik keek hem dankbaar aan. Simon keek streng naar Harry. "Mij best! Maar als hierdoor jullie optreden word verpest moeten jullie niet naar mij toe komen." Zei hij. "Pardon?!" Zei ik boos. "Wat heb jij vandaag Simon?! Je kan echt nooit trots op ons zijn!! Wees blij dat we zo ons best staan te doen!" Riep ik kwaad. Hij keek meteen teleurgesteld mijn kant op. "Sorry jongens.. ik heb mijn dag niet echt. Ik haat de finales!" Zei hij. "Hallo? One Direction kan in de make-up!" Zei een vrouw. "Oke, ze komen eraan." Zei Simon en liep naar me toe. "Sorry Louis, ik zal je microfoon wat harder zetten oke?" Zei hij waarop ik knikte.

We zaten in de make-up en Harry zat weer naast me. We hielden elkaars hand vast. "Ik ben blij dat ik jou heb ontmoet." Zei hij. "Ik ben nog blijer dat ik jou heb ontmoet!" Zei ik en lachte. "Louis je bent klaar!" Zei de vrouw. "Thanks, het is mooi!" Zei ik en ging achter Harry's stoel staan. "Het lukt me maar niet met die krullen!" Zei de vrouw die Harry deed. "Wacht laat mij is." Zei ik en ging met mijn handen door de krullen heen. Ik deed er een beetje haarlak in. "Wow..." Zei de vrouw. "Klaar!" Riep ik en Harry gaf me een kus. "Thanks babe." Zei hij. "JONGENS DE REPETITIE OP HET PODIUM GAAT ZO BEGINNEN!" Riep Simon. Harry en ik rende naar het podium en pakte onze microfoons.

Het liedje begon en we gingen zingen.

Simon klapte in zijn handen. "Dat klonk echt geweldig!!" Zei hij. We liepen het podium weer af en gingen naar onze kamer.

"Het klonk echt goed!" Zei Liam waarop iedereen knikte. "Nog 5 minuten en dan begint de show.." Zei ik. "Ja.. pff ik kan nog steeds niet geloven dat we in de finales staan! We hebben best wel een grote kans om te winnen!" Zei Niall. Er werd op de deur geklopt. "Binnen!!" Riep ik. Eleanor kwam binnen en sprong letterlijk op me. "Super veel succes!!" Zei ze. Ze ging weer van me af en ging bij Niall zitten. "Hoe gaat het met de baby?" Vroeg Niall. "Weet ik niet, ik denk wel goed." Lachte ze. "ONE DIRECTION JULLIE MOETEN NAAR DE ZAAL!!" Zei waarschijnlijk Simon. Ik zuchtte en stond op. "Doeii!! Echt super veel succes!!" Riep Eleanor en ze rende weg.

We stonden in de zaal voor de 4de keer het liedje te zingen. "Even wat drinken?" Vroeg Zayn. Ik knikte en pakte een glas met water en slokte het op.

Na het liedje nog 6 keer geoefend te hebben waren we aan de beurt. "EN HIER ONZE LAATSTE FINALIST..... ONE DIRECTION!!!" Riep de presentator en we hoorden allemaal gegil en geklap. We gingen klaar staan en het liedje begon. Ik vond het echt super mooi klinken!!

Na het liedje kregen we allemaal complimentjes en mochten we van het podium af. We gingen nog even in onze kamer zitten. "Wat denken jullie? Zitten we nog steeds in de finales of niet?" Vroeg ik. "Ik denk van wel!" Zei Liam. "Ik niet." Zei Zayn. "Wel!!" Riep Niall. "Ik hoop het wel maar ik denk het niet." Zei Harry. "Ik denk hetzelfde als Harry." Zei ik en glimlachte.

Na 10 minuten wachten moesten we weer terug. We stonden op het podium en hij zei meteen wie er veilig was en doorging. Degene die de meeste stemmen had was iemand anders... dus als we niet als tweede werden genoemd waren we niet door. "De laatste die door mag gaan in de finale is..." Zei de presentator. Ik zag in mijn ooghoek dat Harry zijn vingers bij zijn neus deed en naar beneden keek. Ik deed een arm om hem heen en wachtte geduldig af totdat de presentator iets zei. "Rebecca." Zei hij. Wacht wat?! We waren... niet door?? Simon draaide zich om en schudde nee. Ik keek naar Harry die tranen in zijn ogen had. De presentator kwam onze kant op lopen. "Hoe gaat het nu door met One Direction?" Vroeg hij aan Zayn. "We blijven zeker weten bij elkaar. Dit is nog niet het laatste van One Direction." Zei Zayn. "Geef een groot applaus voor One Direction!" Riep de presentator. We kregen een enorm applaus en we liepen het podium af.

In onze kamer moesten we meteen inpakken. "Louis... wat gaan we nu doen?" Vroeg Harry met tranen in zijn ogen. "Wat dacht je ervan om bij mij te gaan slapen?" Vroeg ik. Harry knikte en kuste me.

We liepen het gebouw uit waar onze ouders stonden te wachten. "Mam, mag Harry bij ons slapen?" Vroeg ik waarop ze knikte. "Het mag van mijn moeder." Zei Harry die naar mij toe kwam lopen. "Het mag ook van die van mij." Zei ik en we liepen richting de auto. De hele rit was het stil. Ik lag met mijn hoofd in Harry's nek en speelde met zijn shirt.

Eenmaal thuis gingen we meteen slapen. Ik was kapot! Eleanor sliep op het luchtbed en Harry en ik sliepen samen in mijn 2 persoonsbed. We lagen dicht tegen elkaar aan. "Slaaplekker Hazz..." Zei ik. "Slaaplekker Lou.." Zei hij en ik deed mijn ogen dicht. Al snel viel ik in een droomloze slaap.

Jeeiii!! Hoofdstuk is volgens mij best wel goed gelukt!;). Hoop dat hij amaZAYN was!! Verder niet zo veel te vertellen..
Doegg!!

Xx Rachel.

Ups and Downs Where stories live. Discover now