028.

487 28 4
                                    

Haaaiii!!!! WEEKEND WHOOOHOOOOO!!!! Okaayy... volgende week heb ik alleen maar een so van Frans en een pw van mens&natuur. Dus ik hoop dat ik wat meer kan updaten! Veel leesplezierr xx.

Louis pov-

"Louis....loouuiss?" Hoor ik zacht. Ik doe mijn ogen open en zie Harry boven me hangen. "Hi schatje." Zeg ik glimlachend. Harry geeft me een kus en ik ga rechtop zitten. "Vandaag gaan we meteen vragen aan onze ouders of we bij elkaar mogen wonen. En Eleanor trekt dan ook wel in want anders word het verdacht voor de fans. Afgesproken?" Vraagt Harry en ik knik meteen.

Na anderhalf uur sta ik samen met Harry voor mijn huis. Hier staat mijn auto dus ja. Ik pak mijn huissleutels en steek ze in het sleutelgat. Ik maak de deur open en ik word besprongen door mijn zusjes. "Lou ik heb je zo erg gemist..." Zegt Lottie snikkend. "Awww meissie toch..." Zeg ik zacht en geef haar een kus op haar hoofd. "LOUIS!!!" Roepen Fizzy en Daisy. "Haaii meiden!!" Roep ik terug en geef ze een knuffel. Daarna springen ze op Harry. Ik zie mijn moeder in de deuropening staan met tranen in haar ogen. "Heii mam." Zeg ik en er loopt ook een traan over mijn wang heen. Ze rent naar me toe en knuffelt me. "Ogh jongen toch... ik heb je zo erg gemist! Ik ben zo blij dat je weer lekker thuis bent!" Zegt ze blij-snikkend. Ik lach en ren snel naar mijn kamer en gooi mijn koffers daar neer. Even later gaat mijn slaapkamerdeur open en zie ik Harry staan. "Oke, we gaan dalijk erover praten met mijn moeder en dan gaan we het morgen aan jou moeder vragen, oke?" Vraag ik waarop Harry knikt en me kust.

Na een half uur gekust en geknuffelt te hebben lopen we weer naar beneden. Ik ga op de bank zitten en Harry gaat naast me zitten. "Ow ja Lou, bijna vergeten te zeggen, Eleanor komt over een halfuurtje. Ze was even weg." Zegt mijn moeder. "Ow... oke, dan wacht ik wel nog even voordat ik mijn nieuws ga zeggen." Zeg ik en zucht. "Het komt wel goed LouLou." Fluistert Harry en ik grinnik zachtjes. "Hier heb ik wat thee en koekjes." Zegt mijn moeder en zet het neer op tafel. "MAM?! WAAR ZIJN DE-" "CARROOOTTSSS!!!!!" Schreeuwen mijn zusjes en ik. Mijn moeder rent terug de keuken in en ik krijg een wortel op mijn hoofd gegooid. Ik lach en neem een hap. "Mmm!! I LIKE CARROTS!!" Roep ik. Ik neem nog een hap en ik hoor de voordeur open en dicht gaan. Eleanor komt binnenlopen en als ze mij ziet rent ze gillend op me af. "BUDDIEEE!!!!" Schreeuwt ze en knuffelt me. "MATEEE!!!" Schreeuw ik terug. Ze glimlacht en staat weer op. Ze gaat naast mijn moeder op de bank zitten. "Okay... ik heb een vraagje." Zeg ik zacht. "Ja?" Zegt mijn moeder. "Ik heb er over na zitten te denken en ik wil samen met Hazza gaan wonen... maar omdat de fans dat verdacht gaan vinden dacht ik misschien dat Eleanor mee kon gaan..." Zeg ik en mijn moeder veegt een traan weg. Daarna glimlacht ze. "Mijn kleine jongen word groot... En dit is jou keus Louis en ik zal altijd achter je staan met wat je ook maar beslist dat weet je." Zegt mijn moeder en ik glimlach en kijk Eleanor hoopvol aan. "OMG JA!!! TUURLIJK WIL IK MET JULLIE GAAN WONEN!!!" Roept ze blij. Ik zucht opgelucht. "Nu alleen nog Paul en Simon EN mijn ouders en dan kunnen we samen wonen schat." Zegt Harry en ik knik blij.

De dag is al snel voorbij gegaan en Harry en ik liggen samen in mijn bed. Eleanor eiste dat Hazz en ik bij elkaar moesten liggen en dat zij dan op het luchtbed zou slapen. Ze is echt super lief...

"Ik hou van je Boo... En ik kan niet wachten totdat we samen in 1 huis wonen." Zegt Harry en kust me. "Ik hou nog meer van jou Hazzii... en ik kan ook echt niet wachten!" Lach ik. "Hoelaat heb je je wekker gezet?" Vraagt hij. "Niet." Zeg ik droog en hij knikt. "Jongens shut up... ik wil slapen." Grinnikt Eleanor. Harry en ik lachen. "Sorry Mate, we zullen niks meer zeggen..." Zeg ik. "Slaaplekker." Fluister ik naar Harry. "Truste." Fluistert hij terug. Ik kruip in zijn armen en val rustig in een diepe slaap.

Ughh... wat een slecht hoofdstuk!! Sorryy voor het lange wachten..:(. Ik hoop echt dat ik wat meer kan updaten maar dat weet ik gewoon echt niej... Morgen komt er sws nog een hoofdstuk op van I don't Know who I am. OJA EN OM NIET TE VERGETEN. WOENSDAG 18 MAART BEGINNEN DE 5DAYS FILMPJES EN MAANDAG 23 MAART KOMT DE NIEUWE VIDEOCLIP UIT!!!! JAAAAAIII!!

Doeii Sgattiess!! Xx Rachel.

Ups and Downs Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang