~~48~~

31.8K 1K 225
                                    

|Burçların Giyim Tarzları|

♈️Koç Burcu
Ateş grubundan olan Koç burcu günlük hayatta pratikliğiyle ünlüdür. Onlar topuklu yerine babet tarzı oradan oraya koşturacağı rahat ayakkabıları tercih eder. Fazla takıya yer vermeyen koç, sade ama hikâyesi olan, mesaj veren küçük objeler ile kıyafetlerini tamamlar. Gözlük ve saat vazgeçemediği tutkusudur. Evden çıkarken üzerine geçireceği kot ve salaş bir bluz ile hem şık hem de ciddi görünür. Parfümlere olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Her daim hem pratik hem güzellerdir.

♉Boğa Burcu
Toprak grubundan olan boğa burcu, grubunun verdiği etkiyle toprak renklerini oldukça benimsemiştir. Renkler bir yana kendilerini en güzel ifade edebildikleri pastelin hâkim olduğu ve kremsi tatta olan tonlar. Yeşil onlara en yakışan renk paletini oluşturur. Takılara olan merakları az ama gösterişlidir. Altın, gümüş ya da doğal taşlardan oluşan aksesuar takımları tam onlara göredir. Gömlekler, dolaplarının büyük bir kısmını kaplar. Sade ama her daim kıyafete olan düşkünlüğüyle ön plana çıkan Boğa burcu için dolgu topuk ayakkabı güzel bir seçenektir

♊️İkizler Burcu
Hava grubundan olan İkizler Burcu, grubu gibi aklı bir karış havada J değişkenliği ile de bilinen İkizler için en uygun renk; karmen kırmızısı ve kot kumaş renkleri. Aksesuar onlar için temel taşları oluşturur. Bakır tonlarından seçeceği eşi benzeri olmayan, dikkat çeken aksesuarlar adeta onları anlatır. Rahatlığın ön planda olduğu bu stil grubunda bol gömlekler ve tişörtler en büyük yeri oluşturur. Mimoza ya da gardenya gibi kokular onlar için idealdir. Ama her an fikirlerini değiştirip farklı bir stille de karşınıza çıkabilirler.

♋️Yengeç Burcu
Su grubundan olan Yengeç burcu bayanları sürprizlerle doludur. Onları anlatmak için çok eskilere dönmek daha doğrudur. 1950'ler, 1970'ler bu bayanların ilham aldığı en çarpıcı dönemlerdir. Eğer Fransız dantelli fötr bir şapkayla yolda dolaşan bir bayan görürseniz anlayın ki Yengeç'tir. Şapkalar onların vazgeçilmezi. Günümüze dönecek olursak Pudra tonları, tüller, uçuşan her şey onları seksi göstermeye yetecektir. Ahşap takılar, yüksek dolgu topuklar, varla yok arası incecik bir bluz onlar için yeterlidir. Yeni sezonun yükselen trendi transparan maxi etekler onlar için yaratılmış gibi...

♌️Aslan Burcu
Ateş grubundan olan Aslan burcu, namına yakışır derecede şık giyinmeyi çok seviyor. Onlar için aksesuarın yüzüğüdür, kolyesidir fark etmez, hepsini birlikte kullanacak kadar yaratıcıdır fakat kötü görüntü yaratmayacak kadar da akıllıdır. Toprak renkler, onlar için vazgeçilmezler arasındadır. Çok parçalı bir stil yerine günümüzün modası tulumlar ya da uzun elbiseler onlar için idealdir. Tek parça stilleri onların zevkli ve kadınsı yönünü daha da ortaya çıkarır. Aksesuara olan düşkünlüğünü bir kolda iki saat olarak bile görebilirsiniz.

♍️Başak Burcu
Toprak grubuna bağlı Başak burcu bayanları aslında gösterişten uzak kendi içinde, kendilerine seksi görünmeyi seven bayanlardır. Onları diğer burçlardan ayırt etmek kolaydır. Çantasına koyduğu eşyayı gözü kapalı bulabilir; çünkü tertipli, hastalık derecesinde titiz ve düzenlidir. Krem renkler, saten kumaşlar, ceketler ve narin topuklular onları oldukça iyi anlatır. Yeşil ve mavi tonları da kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı renklerdir. Aksesuarı fazla abartmayan Başaklar, kıyafetine uyacak bir çift küpeyle bile adından söz ettirebilir.

♎️Terazi Burcu
Hava grubunda olan Terazi burcu, stilini konuşturanların başında geliyor. Giydiklerinde kesinlikle bir uyum söz konusudur. Uçuk renklere bayılırlar. Transparan gömlekler onların seçimleri için oldukça uygundur. Pahalı ve kalite kokan parfümlerinden terazi burcu bayanını tanıyabilirsiniz. Aksesuarları az ve özdür. Nazik ve narin yapısına uygun bir boyfriend jean ile vintage görünümlü ayakkabılar onu olmak istediği şıklığa yöneltir.Yeşilin tonları ruhunu dinlendirir.

♏️Akrep Burcu
Akrep burcu bayanı su grubuna dâhildir. Kendilerini bakışlarıyla ve tavırlarıyla ele verirler. Onu kadınsı seçimlerinden, ince ve narin oluşundan tanıyabilirsiniz. Kıyafette vazgeçilmez renkleri siyahtır. Seçtiği kıyafetin içinde anlaşılabilir olmayı isterler. Toprak tonları onu doğru anlatmaz. Bebe yakanın trend listelerinde olduğu bu günlerde havalarda hazır soğuyorken boyfriend jean ile blazer ceket ideal seçim olur. Ellerini kullanmayı seven Akrep her daim bakımlıdır.

♐️Yay Burcu
Ateş grubundan olan yay burcu kadını stiliyle adından söz ettirmeyi sever. Güzel sanatlara düşkün, felsefeyi seven bir burçtur. Bu özelliklerini de seçimlerine yansıtmayı bilir. Boynuna takacağı fular onu daha entelektüel göstereceğinden aksesuar seçimlerinde ön plandadır. Takıya olan merakını bilmeyen yoktur. Yeri gelir ruh haline göre etnik, yeri gelir şık bir seçimle arayı dengeler. Karmen kırmızısı yay burcu kadınına en çok yakışan renktir. Özellikle ruj tercihlerini kesinlikle kırmızı ya da bordo gibi tonlarla oluşturmalılar. Kıyafet seçimlerinde pudranın tonları onları en iyi anlatan yelpaze arasındadır. Her daim söylenen mavi ve tonları kesinlikle yalandır(uygulandı denendi).Topuklu ayakkabıdan vazgeçmezler.

♑️Oğlak Burcu
Klasik ve modern çizgileri bir arada taşımayı severler. Orjinallikten ziyade rahatlık ve kalite önemlidir. Deriler oğlak burcu bayanlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Eldiven, fular gibi aksesuarlara etnik ama modern çizgili takılar eşlik eder. Toprak grubundan olan Oğlak burcunun vazgeçilmez rengi kahve ve yeşildir.

♒️Kova Burcu
Hava grubundan olan Kova burcu kadını için en önemli şey moda değil rahatlıktır. İçinde rahat edebileceği çuval olsa onu giyer. Bu senenin maxi etek çılgınlığı kova kadınına yaradı gibi. Maxi etek altına giyeceği postalları üzerine kazağı ve renkli aksesuarları ile hem şık hem rahat olmayı başarabilen iddialı burçlardan. Parfüm ve çanta merakı oldukça fazladır. Alışverişte hızlı ve atik olmayı severler.

♓️Balık Burcu
Su grubunun değişken burcu Balık. Balık kadını duygularını kıyafetlerine yansıtmayı iyi bilir. Seçimlerini duyguları kadar ince ve hafif tonlardan yana kullanırlar. Alçak gönüllülüğü üzerindeki renk yelpazesine benzer. Pudra ve yeşilin en açık tonları balık burcu kadını için idealdir. Alışverişte ikinci şahısın sözlerinden etkilenir. Hem sportif yapısı hem de klasik bir çizgisi vardır.

BurçlarWhere stories live. Discover now