~~ 83~~

15.6K 699 180
                                    

KOÇ: Senin değerini kaybettiğinde anlıyorlar. Senin gibi güler yüzlü, tatlı bir insanın kalbini kırmaktan ne anlıyor bu insanlar.


BOĞA: Annen seni mübarek günde mi doğurdu bilmem. O kadar tatlı bir insansın ki ama hala üzüyor seni.

İKİZLER: İkizlerle iyi geçinin aksi takdirde sonuçlarından kimse sorumlu değildir. Dobra,dediğim dedik ve baskın karakterlidirler

YENGEÇ: Sen huzursuzluk çıkmasın diye alttan aldıkça tepene çıkıyo insanlar. Boşver şunları be kimse senden değerli değil.

ASLAN: İnsanlar senin kıymetini hiç bilmiyor be odun mu bunlar? hödük mü? Bir gün seni kaybederlerse mumla ararlar.

BAŞAK: İnsanlara mesafeli yada soğuk geliyosun ama içindeki canayakınlık ve sevecenliği görmek için seni daha yakından tanımaları gerekiyor

TERAZİ: Bu aralar yeni insanlarla tanışabilirsin. Aralarından biri hayatının aşkı da olabilir. Bakımlı gezmende fayda var.

AKREP: Arkandan konuşan iş çeviren çok insan var ama özgüvenli, cool ve takmaz tavırlarınla onları alt ediyorsun. Müthişsin.

YAY: Geçmişe ve geleceğe fazla takılma sen rahat birisin anı yaşa ve şunu düşün 'kimse benden değerli değil.'

OĞLAK: Mücadeleci ve hırslı ruhun herkesin başını döndürmeye yetiyor. Sevdiklerinin arkasında duruyosun ama değer bilen kim.

KOVA: Özgüvenine hayranım. Girdiğin her ortamda resmen ben burdayım diyosun. Kıskançlıktan çatlayanlar var bu yüzden.

BALIK: Sezgilerin o kadar güçlü ki önceden aldığın önlemlerle kimsenin sana zarar vermesine izin vermiyorsun. Aynen devam.


BurçlarDove le storie prendono vita. Scoprilo ora