Alegerea

1.4K 67 12
                                    

Imi inchid laptopul si ma ridic din pat mergand la baie. Scap de haine si ma asez in cada. Ce voi face daca Regele ma va alege? Nu pot sa traiesc cu creatura care l-a secat pe tata... Imi ies din ganduri facand contact cu apa fierbinte. Imi spal parul cu samponul meu cu aroma de capsuni. Imi clatesc parul,ies din cada, ma infasor intr-un prosop si ies pe usa baii. Ma apropiu de pat si obserb ca mama mi-a lasat o rochie. Iau rochia in mana si o dau repede peste cap,ma apropiu de oglinda si o analizez. Rochia era una foarte eleganta,in stil medieval,de culoare mov cu auriu pe margini,cu maneci lungi si la capete largi si cu un decolteu destul de atragator. Imi iau peria in mana si mi-o trec de cateva ori in parul matasos de culoare rosie. Pentru machiaj m-am hotarat sa imi fac un smokey si sa aplic putin rimel pentru a-mi alungi genele. Punamdu-mi pantofii cu toc de 15 cm ies din camera mea,indreptandu-ma spre bucatarie. Acolo,mama ma astepta imbracata si ea cu o rochie eleganta de culoare albastra inchis, cu auriu pe margini,avand manecile scurte. Iesim impreuna din casa, o limuzina asteptandu-ne. Regele Harold•asa a zis mama ca-l cheama• trimisese limuzine pentru toti cei din sat. Satul in care traiam nu era unul mare, ramanand doar 100 de locuitori. Un domn in varsta ne-a deschis usa masinii,noi intrand si facandu-ne comode.

-Esti pregatita?ma intreaba mama.

-Nu cred. Am foarte mari emotii.spun incepand sa transpir.

Nu vroiam sa cred ca poate voi apartine unui vampir. Mama a spus ca regele isi va alege regina dansand cu ea.

Majordomul imi atrage atentia ca am ajuns si cobor mergand linistita pe covorul rosu. Imediat privelistea mi-a fost acaparata de castelul ce se afla in jurul nostru. Era unul imens, avand un turn foarte mare iar inca 4 mai mici pe margini. Privelistea era una uimitoare dar trebuia mama sa mi-o strice impingandu-ma. Aproape de intrare in palat se aflau doi vampiri care,erau foarte atragatori. Intram inauntru si ne asezam la o masa cu mai multi oameni.

-Ariana ei sunt Christina si Josh,sot si sotie,ei fiind vampiri.spune mama si isi indreapta privirea spre doi nemuritori de vreo 253 de ani

-Buna!zambesc eu vizibil emotionata.

-Buna draga mea.spun Christina si Josh in acelasi timp.

-Ea este,continua mama, Annabelle,fiica Christinei.

O salut pe Anna aproband din cap apoi imi indrept privirea spre un vampir ce se indreapta spre noi.

-Buna Anne!se uita catre mama si ii saruta mana. Si tu trebuie sa fii Ariana,nu?isi indreapta privirea spre mine

-D-da.raspund balbaindu-ma

-Eu sunt Regele Harold dar poti sa-mi spui Harry.

-Incantata.spun eu timida

-Imi acorzi acest dans?spune ducandu-si o mana la spate,cealalta intinzad-o in fata mea

-Desigur.spun si fac o plecaciune

Pornesc spre ringul de dans impreuna cu Harry.Muzica a pornit,noi incepand un tango. Regele se misca senzual pe ritmul muzicii,muschii contractandu-se la fiecare miscare.

-Zi-mi ceva despre tine.tresar la aceste cuvinte dar nu ezit sa raspund

-Pai...provin dintr-o familie nu chiar asa de bogata,sunt singura la parinti,tatal meu a fost omorat...de vampiri.la ultimele cuvinte simtind lacrimile rostogolindu-se pe obrajii mei.

-Imi pare rau sa aud asta dar nu toti vampirii sunt asa. Eu nu sunt asa.soptind ultimele cuvinte, parca spunandu-le pentru el

Simt niste maini ca de catifea pe obrajii mei,stergandu-mi lacrimile. In secunda urmatoare am simtit o pereche de buze,zdrobindu-se de ale mele. Nemaistiind ce sa fac am deschis usor gura, limba lui neezitand sa apara. Ma musca usor de buza,eu gemand de placerea emanata. Acum,limbal lui a intrat intr-un duel cu a mea,prinzand-o din cand in cand intre dinti. Ne dezlipim usor din sarut,nemaiavand aer. Ne lipim fruntile,eu soptind

-Sa intrleg ca eu sunt aleasa?

-Imi place ca esti desteapta.dupa cele spuse imi mai da un sarut scurt apoi,melodia terminandu-se merg la locul meu. Il vad pe Harry cum urca pe micuta scena spunad:

-Dragi oaspeti,mi-am ales Regina,cea care imi va sta mereu alaturi, Ariana Smith!in urmatoarele secunde un val de emorii ma cuprind,sala de bal umplandu-se de aplauze.

_______________
Heii!
Sunt foate happy ca am pus capitolul urmator. Sincera sa fiu am fost si eu uimita de ce am scris aici. Sper sa va placa.
Va rog sa ma scuzati daca sunt greseli dar am sa le corectez cand am timp.
Va multumesc si va iubesc
♥^_^  ♥♥

Queen Of The VampsWhere stories live. Discover now