Emotii

1.3K 62 27
                                    

Ma ridic putin emotionata de pe scaunul micut acoperit de o panza albastra de dantela si ma indrept spre micuta scena asezata la capatul salii de bal. In timp ce mergeam am avut timp sa analizez camera plina de muritori si nemuritori. Era foarte mare,cam de doua ori cat casa mea care era una destul de mare,mesele de cate 10 persoane asezate pe margine,in mijloc aflandu-se ringul de dans. La capul scenei sa aflau scari,de-o parte si de alta a acestei. Cand ajung in fata scenei raman uimita de frumusetea regelui. Harry,un vampir musculos,muschii contractandu-se la fiecare miscare , carliontii fiind de culoare maronie imprastiati pe toata fata. Ochii lui de un verde intens ma priveau, emotiile fiind vizibile si pe fata lui. Harold era imbracat intr-un tricou simplu negru si niste pantaloni negrii rupti in genunchi-se pare ca el nu s-a pregatit de acest bal,dar oricum ar arata tot sexi e-in picioare acand o pereche de bocanci negri. Imi intinde mana ca sa pot urca pe scena apoi a inceput un discurs.

-Buna seara dragi invitati. Dupa cum v-am anuntat,mi-am ales regina,fata care o sa-mi fie alaturi la bine dar si la greu. Fata cu care voi lupta impotriva raului. Cea care imi va tine copii in pantecele ei timp de 9 luni. De cand a intrat in sala am vazut ceva la ea. Am vazut ca ma poate face mai bun. E diferita de altele,nu se machiaza strident,nu are haine de fite. Ea e o fiinta unica,care stiu ca nu ma va rani. Si pentru asta o iubesc si o voi iubi mereu.

In coltul ochilor mi s-au format lacrimi care urmau sa-mi atinga obrajii in orice secunda. Ochii lui Harry ma priveau asteptand sa spun ceva dar cuvintele parca nu mai ieseau. La un moment dat Harold ma prinde intr-un sarut pasional,parca vrand sa ma devoreze. Ma musca senzual de buza,limba lui facandu-si aparitia in gura mea, cercetand locul nemai atins de nimeni. Cand ne desprindem din sarutul pasional sala uriasa se umple de aplauze. O zaresc pe mama la masa plangand pe umarul lui Christina si bolborosind ceva,probabil cat de mare am crescut si ca e foarte fericita.
Harry mi-a luat mana firava in a lui si am pornit prin multime catre masa mamei. Cand m-a vazut,mama a sarit la propriu pe mine tragandu-ma intr-o imbratisare. Ii simteam lacrimile cum curgeau siroi pe umarul meu.

-Mama, voi fi bine..nu trebuie sa te ingrijorezi incerc sa o linistesc pe mama.

- Stiu, doar ca, ai crescut atat de repede, parca ieri te-am vazut facand primii pasi, imi spune mama izbucnind iar in plans.

- Mama,stiu ca am crescut dar trebuie sa ma lasi,sa-mi dai drumul. Nu mai sunt o fetita,trebuie sa-mi fac o viata.

- E greu. E foarte greu sa-ti vezi fetita crescand,cum se indeparteaza de tine...-lacrimile facandu-si aparitia a doua oara pe seara asta- Si cred ca tatal tau ar fi mandru de tine..

- Chiar daca tata nu mai e,te am pe tine. Si sunt sigura ca acum ne priveste de sus.

- Sunt foarte mandra de tine -un mic zambet facandu-si amaritia pe fata ei,luandu-ma mai apoi in brate-

Balul s-a terminat iar toti invitatii au plecat acasa.

__________
Hei ^^
O sa fac primele capitole mai scurte sa vad daca va place ideea cartii.
Pwp si astept voturi si pareri.

Queen Of The VampsWhere stories live. Discover now