1 saat önce (burak)

76 19 0
                                    

(Bir saat once)

Araniyor...........

Kim: emir abim


" abi ben türkiyeye donmek istiyorum"


Emir " hayir olmaz donemezsin sana güvenmiyorum"

Ben " abi bidaha hata yapmıycam oraya gelmem gerek lütfen abi"

Emir " sana güvenmiyorum buraya gelmek istemekteki amac ne para mı istiyosun gönderirim "

Ben" hayır abi sadece geri dönmek istiyorum"

Emir " hala anlamadın mı seni istemiyoruz bende babamda neden anlamamak için diretiyosun bu kadar. Bu  hayatta gerçek seni görenler soyadın için yanındalar seni gerçek kişiliğinle gerçek seni tanıyan  kimse sana ne değer verir  yanında kalmakta istemiycektir  ve eğer buraya gelmeye çalışırsan yaptığın hatanın bedelini çok kötü ödersin burak

" beni tanıyan kişiler ne olursa olsun bana güvenirler  abi"

telefonu kapattıktan sonra arkadaslarım aklıma geldi bir çoğu soyadım için yanımda olduklarını biliyordum sadece iki arkadaşımın gerçek beni sevdiğini biliyordum bu da bana yetiyordu zaten.  sadece aşkımda emin olamıyordum bana güvenip güvenmemesi gerçek beni sevip sevmemesini öğrenmek istiyordum peki bu nasıl öğrencektim ilk fırsatta dedim kendime ilk fırsatta.

**********

şaşırmıştım ve bu komikti beni güldürmüştü yine onu kızdırmak için söylemiştim ama göründüğünden daha seksi olması yalan değildi.

kapı sesiyle banyodan çıktığını anladım kapıya doğru yürüdüğümde sesiz olmaya çalışıyordu elbiselerini aldıktan sonra banyoya doğru yürüyordu beni görmemesi için sırtımı duvara yasladım bu sefer beni güldürmek yerine üzmüştü sanırım bana güvenmiyor olabilirdi bundan emin olmak istiyordum yaptığım sey ne kadar saçma olursa olsun benim için değildi tam banyoya giriyordu ki onu kucağıma aldım onu bırakmam için yalvarıyordu ne olmuştu ona  benim yanımda uyudu evimde kaldı sarhoş bile oldu şimdi neden bana böyle davranıyordu kulağına fısıldıyarak bana güvenmesini söyleyip üstünden kalktım kapıya doğru yürüdüğümde gözlerim dolmuştu dışarı çıktığımda göz yaşım yanağıma doğru süzülüyordu bu neydi şimdi en son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyordum.

aaa doğru küçükken karanlık bir yerde bir kızla kaldığımda ağlamıştım korkudan değildi tabi kıza testek olmam sarılmam gerekirken dalga geçtiğim için birde karanlık korkusu olduğu için kız bayılmıştı benim suçumdu öldüğünü sanmıştım o günden sonra sonra kimseyle dalga geçmemiştim özellikle bir kızdan göz yaşım kolay kolay akmaz veya gözlerim dolmazdı hande gittiğinde bile dolmamış veya göz yaşım süzülmemişti yoksa hiç  olmayan duygularımı yaşıyordum neden bana güvenmemesi beni üzmüştü ki abimin söylediklerine alıştığıma göre aşkımı seviyor olabilirmiydim...

merhabaaaaa ikinci bölümü yazmaya başladım biterse bugun yayınlarım sizleri seviyorummm yorumlarınızı çok merak ediyorum öpüldünüzzzz muck :)

ÜÇ KELİME(duzenleniyor)Where stories live. Discover now