Poděkování

1.7K 89 23
                                    

Tak jsem to nakonec nevydržela a zveřejnila poslední část dnes. Dejte mi pár dnů/týdnů a budu zpátky s novou povídkou, slibuji!!

Tyhle věci mi nikdy nešly, fakt že ne. Vždycky se musím hrozně snažit, abych si vybavila, komu všemu musím z celého srdce poděkovat, kdo se ke mně připojil na další z úžasných cest příběhů, na kterých jsem si dala záležet.

Naštěstí to teď mám trochu zlehčené tím, že jsem tohle publikovala jen na Wattpadu, takže nemusím kontrolovat všechna jména na všech webech, jako to vždy dělám s ostatními ffkami.

Ale stejně nevím, jak začít. Beztak to zase budu psát dva dny, jak se znám.

Úplně v první řadě musím poděkovat samotnému Jamesi Dashnerovi, i když mi je jasné, že si to nikdy nepřečte (leda v případě, že se nějakým zázrakem nenaučí česky a nenajde tuhle povídku, haha). Ten muž napsal nejoblíbenější knižní sérii mého dospívání. Zařadil se tak vedle Lewisovy Narnie, která provázela moje dětství. Opravdu mu vděčím za stvoření tohoto světa a také za to, že jeho knihy mne zbavily strachu z anglicky psaných knížek (a dokonce seriálů bez titulků), což byl můj velký problém už nějakou dobu. Takže pro ty z vás, kteří si knihy ještě nepřečetli, mám jednu radu – SEŽEŇTE SI JE A PŘEČTĚTE. Nebudete litovat.

Bez poděkování Wesu Ballovi a celému castu a crew The Maze Runner Movie by to nešlo. Úžasní herci, zpracování, prostě všechno. Ano, mnoho věcí se neshoduje, ale já už film a knihy beru jako dvě různá zpracování jednoho příběhu, tak mi to ani tolik nevadí.

Ale teď už ke „skutečným“ lidem, kterým vděčím nejvíce.

Dlouho jsem se rozhodovala, kdo zaujme první místo a měla jsem dva tipy a pořád úplně nevím, která z těch dvou slečen by tu měla být. Obě dvě se na vývoji příběhu podílely podobným dílem, ale přesto budu muset první začít Zajdou (@MartinaZajkov7). Jednak už z důvodu, že mě přesvědčila, že to není blbost, když jsem začala s psaním téhle povídky a také byla vůbec první, kdo si jej přečetl. Děkuju moc za všechno. (Stejně jsi kráva. Hehe.)

A druhá slečna je Fay (@fayweasley), která je prostě amazing af a já mám neskutečné štěstí, že ji mám v životě (hlavně když mám chuť se bavit o svých povídkách nebo o The Maze Runner). Ale hlavně mě umí rozbrečet a několikrát mi pomohla s nápady do The Accident, proto si zaslouží být na dvou nejdůležitějších příčkách poděkování. Napsala bych k ní delší odstavec, ale myslím, že to si nechám na nějakou další příležitost, protože přece jen... Už jsem dorovnala skóre!

Ale samozřejmě to nejsou jen tyto dvě slečny. Všem vám hrozně moc vděčím za podporu, kterou jste mi prokazovali u každé nové části, byl to jeden z důvodů, proč jsem The Accident dokončila (a taky Newt.)

Takže tu pochopitelně musím zmínit Mer (@JustMeredith), která je úžasný čtenář a zároveň i kritik, což je příjemné, ale někdy už ne tak příjemné, když si myslí, že mě může urážet. :D

Také si své místo na slunci zaslouží Jamie (@JamieMontekWilliams), která byla vlastně první, kdo mi k TA přidal komentář, a dokonce Neu shippovala, ačkoli dost často otravovala, že OTP je Newtmass! 

A samozřejmě Sunny (@-sunny-), která v tomhle se mnou byla opravdu od začátku a já jsem neskutečně vděčná za to, že mě vždy potěšila krásnými komentáři.

A také Titíí (@MinhAhn /jakože nahraď Ahn O a máš jméno hlavní postavy:DD pardon, blbý vtípky), za to, že byla ochotná vyslechnout všechny moje frustrace Dashnerovými knížkami a pak si přečíst tuhle povídku!

Yumelle za její neuvěřitelnou přízeň. Už dlouho pozoruji, že mi hází hvězdičky a píše skvělé komentáře. Děkuji hrozně moc! (A doufám, že se červenáš.)

Věřte mi, snažím se přijít na to, komu ještě poděkovat a hrozně ráda bych poděkovala slečnám, které mi psaly komentáře do skupiny na facebooku, ale nechci tu v zájmu ochrany vašeho soukromí vystavovat vaše celá jména a vaše přezdívky bohužel nevím, takže si zapamatujte, že i vám jsem neskutečně vděčná za podporu!

A teď tu tak roztomile vyjmenuju jména lidí z wattpadu, jste opravdu nejlepší čtenáři na světě a já vás zbožňuju! Takže mé poděkování patří VanessT, Werise93, property_of_WCKD (miluju tvoje jméno), GabrielaBartoov, LeaStonem, Lottiecheer, Luca_Hemmings_18, repolero, MrsCarolinePayne, FandomsBook, TerBadr, katysikorova3, Mellinka, 7dreamer, ChristineDavidson, (a to jsem myslela, že to bude hrozně snadné, ale není, jak to, že vás je tolik?!), Ellen8, 99CLaiRe, natalii_D a mnoha dalším, na které jsem si nevzpomněla nebo nenašla jejich nicky.

Opravdu se snažím na nikoho nezapomenout a nejradši bych k vám všem napsala pár řádků, ale vzhledem k tomu, že mi poděkování nejdou a už se s tím pachtím přes 2 hodiny, tak vám dokážu říct jen tohle – všichni jste úžasní. Podporu od tak mnoha lidí si téměř ani nezasloužím a jsem hrozně ráda, že tu pro mě jste. Nutíte mě psát líp, neustále se zlepšovat, protože chci dostát vašim nárokům. Vážně, sice píšu pro sebe, ale zároveň je neskutečně příjemné slyšet, že se vám moje díla líbí. Myslím, že bez vás by tenhle můj spisovatelský sen neměl smysl.

A jsem si jistá, že mě dneska napadla ještě nějaká super úžasná věta, se kterou jsem se s vámi chtěla podělit, ale vzhledem k tomu, že jsem blbá a zapomněla jsem si to někam poznamenat (a možná proto uvažuju nad koupením nějakého zápisníčku) a neudělala to. Promiňte mi.

Už teď se těším na další společné dobrodružství. Děkuji, že v tom jste se mnou.

Vaše Bee

The Accident (TMR, Newt)Kde žijí příběhy. Začni objevovat