Yeni Arkadaş

1.6K 92 3
                                    

~Sehun'un ağzından~

((1 hafta önce))

Son çıkan albümümüz satışta rekor kırmıştı.Kutlama yapmak için tüm grup toplanıp bara gittik.

"Hey S-sehun! ! Na-nasıl gidiyor? "dedi  Luhan.Sarhoşluğun etkisiyle zar zor konuşuyordu.

"Rahat bırak beni Luhan! Bir de seni çekemem."dedim sinirle.Bu kadar sinirli olmam ona has birşey değildi.Ben herkese kızgındım,en çok da kendime.

''Benim böyle (hık) olmam-- Yani bizim böyle olmamız seni iğrendiriyor değil mi?''Luhan'ın bahsettiği şeyi hemen anlamıştım.Cevap vermek için ağzımı aralamışken Chanyeol'un söze girmesiyle konuşamadım.

''Sevgilimi rahat bırak Sehun.Her seferinde kavga çıkarıyorsun.''dedi küçük bir sırıtışla.

''İlk önce o bulaştı!''dedim biraz daha fazla sesimi yükselterek.Chanyeol'un sevgilim değişi bile iğrenmeme yetmişti.Onları uzun zamandır tanıyorum ama gay olduklarını öğrendiğimden beri onlara kötü davranıyorum.Grubumuzda tek normal insan bendim.Erkek erkeğe...Ahh cidden düşünmem bile sinirlerimi bozmaya yetiyor.

''Neyse ne.Anlıyorum bizim gibilerin yakınında bile olması sinir bozucu.Ama sana bir şey söyliyim mi biz bu halimizle bile senden daha insanız!''

Chanyeol'un söylediği her kelime sinirime dokunuyordu.Bizi duyunca Kris de yanımıza geldi.Sinirim bir kere bozulmuştu bu yüzden keyfim daha fazla kaçmasın diye bardan çıktım.

Seul'un kalabalık sokaklarında gezinirken ilerdeki kalabalık dikkatimi çekti.Biraz müzik belkide iyi gelir diye düşündüm.Şarkı söyleyen çocuğun sesi gerçekten iyiydi.Sesi şarkıdan daha çok keyif almamı sağladı.Gösteri bitince ordan hemen ayrıldım.Zaten dikkat çekmek de istemiyordum.Bir kaç adımdan sonra duraksadım.Arkama döndüm ve şaşkınlıkla yanımdan geçen çocuğa baktım.Neden mi?Çünkü benim şarkımı söylüyordu.Kimsenin haberi olmadığı şarkıyı.Benim bile söylemeye korktuğum o sözleri söylüyordu.

Hemen kendime gelip çocuğu takip etmeye başladım.Sesi gittikçe artıyordu , arttıkça daha tanıdık geliyordu.Az önce şarkı söyleyen kişiyle aynı olduğunu anladım.Dinledikçe garip bir hisse kapıldım.Sanki...sanki şarkıya tutunmuştu.Ona umutsuzca bağlanıyordu.Bir iki dakika sonra çocuğun sesi boğuk çıkmaya başladı.Ağladığını anlamak o kadar da zor değildi.Ben çocuğun yanına gidip soru yağmuruna tutma fikrindeyken kolumu tutan elle irkildim.

''Hey!Öyle aceleyle çıkınca endişelendim.''dedi Kris içki kokan nefesiyle.

''Rahat bırak beni Kris.Bir de sen başlama!''dedim aceleyle.Çocuğu kaybetmek istememiştim aslında ama sesim yine de yüksek çıkmıştı.

''Bak Sehun bu sana ilk ve son uyarım.Eğer kendi içine kapanıcaksan bunu etrafındakilere zarar vermeden yap.Seni sevenleride kendinle birlikte sürükleme.Herkesin hayatında vereceği zor kararlar var.Biz bu halimizden mutluyuz.Bize özelliklede Luhan'a davranışların artık can sıkmaya başladı.Seni önemsiyoruz ve sana güveniyoruz ama sırf cinsel seçimlerimiz yüzünden bizi böyle yargılanman hiç hoş değil.Böyle devam edersen herkesi kaybedeceksin.Sadece - Sadece bize güven tamam mı?Biran önce toparlan.Yalnız kalmak istemiyorsan hatalı olduğunu kabul etsen iyi edersin."

Ben Kris'in söylediği  seyleri sindirmeye çalışırken konuşmama fırsat vermeden kolumdan tutup çekiştirmeye başladı..Zaten benim de bu laflardan sonra konuşmaya yüzüm yoktu.

******

Yazar bakış açısı..

"O zaman sana bir teklifim var. "

Try Again And SmileHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin