Inceputul sfarsitului

30 0 0
                                    

   Dorothy era o fata normala cu o familie instarita . Intotdeauna a simtit ca ii lipseste ceva pentru ca de cand se stia oamenii s-au comportat cu ea ca si cum era de portelan. Intotdeauna familia ei dadea impresia ca poate face orice isi doreste dar cand ceva cu adevarat palpitant si real venea in viata ei o faceau sa se razgandeasca .

    Astazi , Dorothy, avea o programare la salon. Stia ca toti o considerau frumoasa si multi pretendenti ii spusesera ca ochii ei sunt asemenea boabelor de cafea si ca parul ei lung este de un saten incredibil dar nimic din toate astea nu mai conta . Isi propusese sa isi petreaca intreaga zi relaxandu-se. Se saturase de intreagul fiasco creat de presa . Cum au putut ei sa se gandeasca ca tatal ei ar fi facut o fapta atat de odioasa? Tatal ei ,cel care a invatat-o tot ce stia ? Cel care o sfatuia sa ii ajute pe cei mai putin norocosi ? Cel care a ajutat-o sa decida ce trebuie sa faca in legatura cu orce problema? Dar acum nu era momentul sa se gandeasca la asta. Acum avea sa se intalneasca cu Marie ,prietena ei cea mai buna, si sa isi ingroape gandurile in o mare de relaxare.

O cunostea pe Marie de atat de mult timp si o ajutase foarte mult , in special cu fostul ei iubit Mark . Cand in sfarsit a inteles ce s-a intamplat si ca iubitul ei o insela cu cine apuca Marie deja era pregatita sa o prinda si sa o consoleze. Era atat de atenta si avea un suflet atat de mare. Marie este genul de persoana care nu poate rezista sa isi ajute nici cel mai mare dusman . Dorothy o adora pentru asta dar stia ca de cele mai multe ori ea era cea care trebuia sa adune bucatele imprastiate ale inimii lui Marie. Desi era foarte frumoasa, ochii ei albastrii si corpul ei perfect atragand multe priviri si furand multe inimii ,reusea intotdeauna sa iasa sifonata din orice relatie.

  In sfarsit a ajuns la salonul familiei prietenei sale dar cand se pregatea sa intre auzi o voce care ii va transforma ziua de relaxare in cea mai tensionata zi din viata ei .

  Doroty pdv

    
      Tocmai ce dau sa pasesc in salon cand o voce familiara isi face simtita prezenta prin zgomotele orasului aglomerat.

        "Dorothy!!! " nu indraznesc sa ma intorc pentru ca stiu ca aceasta voce va aduce sfarsitul acestei zi perfecte dar vocea devine din ce in ce mai insistenta . Cand in sfarsit ma hotarasc sa incetez sa il mai ignor o mana calda si atat de cunoscuta este asezata usor pe umarul meu.

     " Dorothy , de ce ma ignori ? ''O voce ce obisnuia sa trimita fiori in fiecare celula ca corpului meu acum reuseste sa imi provoace doar dezgust.

      "Tu de ce nu o faci ?'' Mark imi arunca o privire uimita dar aceasta este inlocuita imediat de un zambet rautacios.

     '' Cum as putea sa ignor o prezenta atat de mediatizata ? '' instictul imi spune sa il plesnesc atat de tare incat sa uite ca ma cunoscut vreo data dar asta ar fi o pedeapsa mult prea blanda pentru el.

    " Multumesc pentru aceasta conversatie neplacuta , as vrea sa mai stau la taclale cu tine dar din fericire am ceva mult mai bun de facut " spun si plec fara sa ma mai uit in urma sperand ca aceasta experienta oribila s-a terminat dar norocul nu pare sa fie de partea mea astazi .

     ''Dorithy , stai , imi pare rau. Nu stiu cum sa comport in preajma ta  ... Stiu ca am gresit si ca nu merit nici macar sa te uiti la mine dar regret . Regret atat de tare incat doare si stiu ca nu am niciun drept dar am ceva ce trebuie sa vezi. Doar ai incredere in mine pentru ultima oara."

  ''Ma bucur ca doare dar durerea ta nu este nici pe departe cat umilinta si suferinta mea .Ce ai putea tu sa imi arati ? Am vazut destule de la tine si cat tupeu poti avea sa imi cer sa am incredere in tine ? Cine te crezi Mark ? " toata furia adunata in ultima luna e pe cale sa explodeze si simt ca nimeni nu va iesi bine din discutia asta .  De ce dupa atata timp inca mai are efectul asta asupra mea ? Cum de el este singurul in fata caruia ,desi nu vreau ,ma simt transparenta? Nu imi vine sa cred ca acest barbat inalt cu ochi lui negri si parul lui brunet un pic mai lung decat ar trebui are un efect atat de puternic asupra mea.

     "Te rog .. Odata ce vei vedea asta ...o sa intelegi totul." Desi ezit accept dar nu inainte de al pune sa jure ca asta nu este vreun joc de al lui .

     Odata ce m.am urcat in masina lui Mark toate amintirile au inceput sa revina cu forta . Atatea momente placute petrecute impreuna . Atatea certuri care se sfarseau  cu impacari pasionale. Desi ma abtin din rasputeri o lacrima imi aluneca usor pe obraz dar reusesc sa o sterg inainte sa o observe el.

    Linistea este atat de apasatoare incat presiunea din aer incepe sa doara.

    "Deci, ai de gand sa imi spui unde mergem ? " intreb sperand ca asta sa fie inceputul conversatiei care va usura presiunea din masina

  ''O sa vezi..'' vocea lui groasa rasuna prin linistea din masina iar fiori incep usor, usor sa revina.

   '' Cand am acceptat sa merg cu tine nu mi-am imaginat ca o sa fi atat de tacut si de linistit, e o surpriza placuta . '' spun desi stiu ca este o minciuna .Nu stiu de ce am incercat sa ma mint pe mine spunandu-mi ca nu il mai iubesc . Adevarul este ca el este in mintea mea tot timpul si ceea ce a facut ma distrus. Am fost atat de ranita incat o intreaga saptamana nu am mai iesit din camera si mi.am petrecut intreg timpul plangand.

    In sfarsit, masina se opreste dar ma uit uimita la Mark avand in vedere ca locul misterios era de fapt casa de vacanta a familiei mele.

   "Ce facem aici ? '' il intreb confuza

   '' Aici este locul in care viata ta se va schimba complet . Aici este locul unde vei intelege totul. '' ma uit la el dar pare de neclintit asa ca cobor din masina cu un oarecare sentiment de frica . Nu pot sa nu ma gandesc ca asta e locul in care m.am nascut si atunci de ce am impresia ca aici se va sfarsi ?

      Intru in casa si in mai putin de un minut simt prezenta calda a lui Mark in spatele meu. Imi face semn sa continui sa merg inspre dormitorul principal. Un gol isi face aparitia in stomacul meu dar ceva imi spune sa continui. Dar cand deschid usa simt cum un val negru de ceata ma cuprinde si lesin.

TimelessWhere stories live. Discover now