Adevarul gol-golut

19 0 0
                                    

    Dorithy pdv

  Tot ce imi amintesc este multitudinea de fotografii lipite de peretii camerei in care ma aflu . Fotografii in care tatal meu facea lucruri oribile oamenilor despre care am auzit ca au disparut sau mai rau au fost omorati in chinuri groaznice. Totul incepe acum sa revina in mintea mea...masina...casa...mainile calde ale lui Mark prinzandu-ma. MARK !!!! Ma ridic de pe canapeaua confortabila unde se pare ca mi-am petrecut timpul in ultimele 10 minute dar nu vad nicio urma de Mark.

  Abia acum observand fotografiile incep sa le studiez mai atent desi stomacul meu imi spune ca este o idee proasta. Privirea mi se opreste asupra unei imagini in care tatal meu isi imortalizeaza insigna familiei pe pielea unuia din prietenii mei din copilarie.

  Aveam 14 ani si Allan era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Marie si cu mine obisnuiam sa ne ducem la el si sa ne uitam la filmele din colectia tatalui lui. Intr-o seara pe cand ma intorceam acasa , Allan, s-a oferit sa ma conduca. Cand am ajuns in fata casei mele ma luat in brate si ma privit tandru in ochii iar eu speriata l-am intrebam ce s.a intamplat dar fara sa scoata un sunet ma sarutat. L.am impins si am fugit in casa plangand. Cand tatal meu ma vazut , a iesit din camera nervos. Aceea a fost ultima zi cand l-am vazut pe Allan , de fiecare data cand il intrebam pe tatal meu unde a disparut , acesta imi spunea ca s.a mutat impreuna cu familia .

   Lacrimile incep sa curga fara sa le pot oprii iar Mark vine in spatele meu si ma srange in brate .

   " De cand stiai ? " il intreb neputand sa imi opresc suspinele.

   " De cand tatal tau ma amenintat ca imi va distruge familia daca nu te fac sa te desparti de mine .." regretul de pe fata lui e mai vizibil decat oricand .

   " Poftim??? Cum a putut face asta ? Cum a putut sa imi controleze viata asa ? Si de ce nu mi.ai spus ? " ma zbat intre uimire si durere si simt ca fiecare amintire pe care o am este fictiune . Este oare ceva din intreaga mea viata real ?

  In momentul acela picioarele-mi cedeaza si singurul lucru pe care il pot face este sa urlu . Mark ma strange in brate si lacrimi calde ii curg pe obraji . Dintr-o data un gand sfasietor imi apare in minte.

   " De ce ai facut asta ? Familia ta este bine ? " spun desi ma tem de raspunsul ce va urma . Tacerea se asterne iar expresia lui imi spune totul .

  " Sa spunem ca tu esti tot ce mai mi-a ramas.. " lacrimile care acum curg fara niciun pic de control nu sunt indeajuns sa exprime toata ura pe care o simt acum pentru propriul meu tata.

Nu imi vine sa cred ca totul era adevarat , ca tot ce presa a incercat sa dezvaluie era nimic mai mult decat adevarul gol-golut.

     Timpul s-a oprit in loc si totul parea sa se dilate in timp ce lacrimile incepeau sa para inutile . Imbratisarea noastra parea sa fie singurul lucru adevarat care exista pe pamant. Nicio minciuna nu se ascundea in momentul nostru unic. 

Mark pdv

O vedeam acolo , in bratele mele , si nu imi venea sa cred ca am rezistat atata timp fara sa o imbratisez , fara sa o simt aproape de mine , fara sa ii simt respiratia calda pe pielea mea.  Singurul lucru care imi trece prin cap acum este sa o sarut si sa ne contopim intr-o mare de tacere pana ce toate problemele vor fi atat de mici incat vor parea inexistente. Nu imi vine sa cred ca am putut sa ii cauzez atata durere si doar pentru ceva ce urma sa pierd oricum. 

 In momentul in care m-am intalnit cu tatal ei am stiut ca totul este pierdut. Privirea lui ma strafulgera cu fiecare secunda din ce in ce mai mult. Timpul a incetat sa mai existe atunci cand Domnul Jack McNiell mi-a ordonat sa o parasesc pe fiica lui . Toate protestele mele nu au dus decat la inrautatirea situatiei . Dupa ce am fost convins si dumnealui a angajat fata care sa duca la indeplinirea planului lui, enervarea lui nu a facut decat sa creasca si asta a dus la uciderea familiei mele. Cel mai rau lucru a fost faptul ca am fost prezent...nu voi uita niciodata privirea mamei mele cand tatal lui Dorothy a anuntat ca aceea este ultima zi cand ma va vedea si cum aceasta a izbugnit in plans fortandul sa iasa afara din casa. Ultima propozitie pe care am auzit-o a fost "Scapati de ei!" .A urmat o furtuna de gloante si totul era pierdut. Atunci am jurat ca am sa ma razbun si stiam exact cum o voi face.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TimelessWhere stories live. Discover now