Zpovědníček | Foxie_89

132 13 3
                                    

Loow: Jak si se dostala k Wattpadu?
Foxie: Doporučila mi ho jedna kamarádka, která si tuhle stránku oblíbila. A tak jsem si řekla, že to taky zkusím
Loow: Měla jsi už předem naplánováno, že sem něco budeš publikovat, nebo to přišlo až časem?
Foxie: Nejdřív jsem se toho bála, protože víš jak se říká: cokoliv co se dá na net, tam i zůstane. Ale nakonec jsem se k tomu odhodlala i díky podpoře další kamarádky, kterou jsem k tomu také přesvědčila. Ale jo, přišla jsem sem za účelem publikovat moje povídky.
Loow: A když už jsme načaly téma povídky, jak tě napadlo napsat příběh Hackerka007?Foxie: Zbožňuju kriminálky a Bondovky a tak jsem si řekla, že bych mohla něco takového taky napsat. A prostě mě tohle napadlo. Samozřejmě chvíli trvalo, než jsem tomu vymyslela zápletku:)
Loow: Ví tvoje rodina a přátelé o tom, že píšeš? Už si jim někdy nějaké své příběhy ukázala?
Foxie: Rodina o tom sice ví, ale žádný příběhy jsem jim ještě neukázala. U kamarádů mi to nevadí, ti to dokonce čtou a rádi. :)
Loow: Sny a cíle. Všihni mají nějaké. Jaké jsou ty tvoje?
Foxie: To je hodně těžká otázka. Ale mým snem je nejspíš stát se spisovatelkou ale ne jen tak ledajakou. Chtěla bych být známa nejen v Česku, ale i v zahraničí. Mezi moje cíle patří založit si v budoucnu rodinu a být se svým životem naprosto spokojená. Mým momentálním cílem je udělat maturitu, která mě čeká za 2 roky :D
Loow: A pošleš nějaký vzkaz našim (budoucím) čtenářům?
Foxie: Hmm... čtěte, čtěte a čtěte, knížek není nikdy dost. Vždycky se najde nějaká další, která vám naprosto změní pohled na svět.

Wattpad Magazine | BřezenKde žijí příběhy. Začni objevovat