Increderea ,trebuie castigata

90 6 0
                                    

Ajungand acasa foarte obosita si murind de foame,Ky imi pregateste masa in timp ce eu ma duc sa.mi fac un dus cald..
  Cand ies din dus ,Ky ma intreaba cu lacrimi in ochi si cu vocea trista :
-De ce ai plecat cu Bryan ,cand stiai ca este un tip rau si de neincredere? De ce?..Trebuia sa ma astepti ca ma mergem amandoi la ora de informatica dar tu ai ales sa pleci cu el..a spus cu vocea putin deprimata
-Chiar crezi ca am plecat cu el? Inseamna ca nu ma cunosti.Eu nu il suport pe nenorocitul ala .Este un pervers si se tine mereu dupa mine si nu ma lasa in pace..Nu as pleca niciodata cu altcineva inafara de tine ,baby..El m-a tras de maneca camasi si m-a urcat fortat in masina.
-Imi pare rau sa-ti spun..dar nu te cred Ashley..Nu cred..Poate ar fi mai bine sa luam o pauza ceva timp(mi-a spus el )
Atunci imi iau rucsacul ,ma incalt si plec din casa lui ,ducandu-ma in casa mamei ,plangand in hohote deoarece iubitul meu..fostul meu iubit nu avea incredere in mine dupa 2 ani de cand suntem de nedespartit.

Peste o luna
   Am terminat absolvirea liceului si peste cateva zile ma voi muta la casa mea in California pe Walk Street ,fara nici un regret pe care sa il las in urma..
    In timp ce imi impachetam bagajele si le puteam in Ferrariul rosu din fata vilei mele ,aud zgomote de arma din spatele casei mele, si ma duc sa vad ce se intampla..
Acolo era Ky intins pe jos intr-o balta de sange,tremurand si tipand de durere iar in fata lui era Bryan cu un pistol din aluminiu intreptat spre el ..In momentul acela m-am panicat extrem de rau,m-am dus in casa si am sunat la politie ,iar in urmatoarele 10 minute echipajul era in fata casei mele dar  inculpatul era deja plecat .Le-am spus politistilor incotro a luat-o si ei au plecat in cautarea lui.
  In clipa urmatoare ma duc alergand spre Ky care era intins spre jos si ii spun:
-O..iubitule ,linisteste te ,acum v-a veni ambulanta si te va duce la spital..Fi puternic..O sa trecem si peste asta impreuna iti promit ..iti promit Ky
-Eu..eu..am venit doar sa iti spun ca imi pare rau si ca te iubesc enorm si nu vreau sa mai fi a nimanui decat a me..
Nu termina bine de spun cuvintele ca decat respiratia lui era din ce in ce mai slaba..
Am ajuns la spital iar doctorii mi-au dat vestea tragica ca el a intrat in coma de gradul 4 ..In acel moment am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare ..nu mai puteam sa respir ..am inceput sa plang ,ducandu-ma la el in salon si asezandu-ma langa el tinandu-l de mana si spunandu-i ca nu o sa plec de aici pana nu se va trezi .
  -Te iubesc Kyle,iubitule,o sa stau aici zi si noapte fara sa inchid un ochi ..Nu vreau sa traiesc intr-o lume in care nu esti si tu..
Te iubesc

TentațiaWhere stories live. Discover now