La multi ani❤❤❤

70 4 0
                                    

Dupa o luna de la nunta ,noi ne-am mutat deja in propria noastra casa in L.A unde vom decora toate camerele exact pe placul nostru .

Totul este perfect intre noi ,ne intelegem foarte bine si ne iubim din ce in ce mai mult ❤

De cand ne-am casatorit facem lucrurile numai impreuna .Tot.
Il iubesc.L-am iubit din prima zi in care l-am intalnit in liceu.

-Iubitule te-am placut din prima zi in care te-am cunoscut si asa va fi mereu .

El avea lacrimi in ochi.

-Si eu te iubesc si ma bucur foarte mult ca ne-am casatorit si ca o sa ne intemeiem o familie .Te iubesc enorm
-Si eu te iubesc

Si ma saruta .

Peste 2 zile era ziua de nastere a sotului meu❤ Implineste 23 de ani.Impreuna cu 2 prietene bune de ale mele ma sfatuiesc ce cadou sa ii iau ,pana la un moment dat cand imi imaginez daca i-as lua o casca de motocicleta noua tapata cu piele. Cred ca i-ar placea foarte mult.Zis si facut

Ma duc pe la ora 2:35 pm la magazinul de pe George Street unde aveau tot felul de casti si obiecte rock ,punck si pentru motociclete. In sfarsit gasesc casca pe care mi-a propus sa i-o cumpar..Benefiziez de timpul pe care il am singura acasa deorece el este plecat la munca si ma gandesc unde sa ascult casca ,pana cand imi vine inspirata idee de a o ascunde in sifonierul meu .

LA MULTI ANII KY ,SOTUL MEU❤❤❤

-La multi ani iubitul sa ai parte de tot ce iti doresti ,sanatate ,că fericire si iubire le ai din partea mea .Te iubesc enorm si ma bucur ca m-am casatorit cu tine.

-Multumesc mult iubita mea .Te iubesc enorm de mult.

Dupa ce il sarut ma duc si i-au casca din sifonier si i-o fac cadou.Ramane uimit dar in acelasi timp era foarte bucuros..avea lacrimi de fericire in ochi cand a vazut cadoul meu .

Cred ca i-a placut foarte mult deoarece imediat ce a vazut-o a plecat la o tura prin cartier cu el .

Dupa ce a ajuns acasa ,mi-a multumit si mi-a spus ca este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite in viata lui.

Mie nu-mi venea sa cred ca o idee venita pe moment la bucurat atat de tare..
Eram amandoi foarte fericiti.

Dupa ce petrecerea s-a incheiat si invitatii au plecat ..M-a tras ibtr-o parte a casei si mi-a multumit pentru cadou si a inceput sa ma sarute si gat si buze.Incepe sa mi dea bluza rosie jos fara a scoate nici un sunet,nici un rasuflu.Imi placea.

Ma intinde in pat si imi sopteste usor la ureche ca sunt cea mai importanta pentru el de pe lumea asta si ca nimeni si nimic nu o sa ne desparta vreodata.

Aud aceste vorbe scoase din gura lui si incep sa plang de fericire doarece mi-am dat seama ca el este unicul barbat pe care l-am iubit cu adevarat vreodata si eu ,unica femeie pe care el a iubit-o cu adevarat vreodata .

Dimineata urmatoare ,cand ma trezesc era langa mine un mic dejun cum gasesti numai in filme ❤ Sotul meu mi l-a pregatit deoarece mi-a spus ca astazi vom pleca undeva .Asa a si fost.

Dupa ce am mancat mi-am pus haine in geamantan cu imprimeu verde si am plecat spre gara din Central Park impreuna cu el.

-Ky,iubitule ..unde mergem asa de dimineata?
Era ora 10jumatate
-Iubito,am sa ti fac o surpriza foarte frumoasa ai sa vezi .Vom ajunge acolo in maxim 2 ore ❤

Imi cer scuzeee ca nu am mai postat imi cer mii de scuze ❤❤❤

TentațiaWhere stories live. Discover now