Σημείωμα:

845 76 13
                                    

  Αποφάσισα, πως σε αυτό το σημείο, θα τελειώσω το πρώτο βιβλίο! Κανονικά, σκεφτόμουν να γράψω μόνο ένα βιβλίο το οποίο θα ήταν, όμως, υπερβολικά μεγάλο για βιβλίο του wattpad! Έτσι το χωρίζω σε αυτό το σημείο!

  Το Δεύτερο βιβλίο της σειράς, θα λέγεται Ο Πόλεμος των Στοιχείων και θα συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την αφήνει αυτό το βιβλίο. Θα περιλαμβάνει κεφάλαια από όλους τους γνωστούς χαρακτήρες και θα συστήσει και μερικούς καινούριους. Θα περιγράφει την περιπέτεια της Βέντους, της Ούντα και της Ίγκνις στην αναζήτηση τους για τις φεγγαρόπετρες, τι θα συμβεί στην Τέρρα, αποκαλύψεις για τον Τζεφ, κεφάλαια με τον Νταν, το σχέδιο του Σίκαρο και ποιος βρίσκεται πίσω από των πόλεμο.

  Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους διάβασαν το Χορό των Στοιχείων και θα συνεχίσουν αυτό το ταξίδι μαζί μου και στο δεύτερο βιβλίο. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όσους ψήφιζαν και μου άφηναν όλα αυτά τα υπέροχα σχόλια που με βοήθησαν πάρα πολύ στη διαμόρφωση της ιστορίας.

   Το editing της ιστορίας θα γίνει όταν θα τελειώσω και το δεύτερο βιβλίο!

   Το link για τον Πόλεμο των Στοιχείων θα το βάλω στα σχόλια όταν θα ανεβάσω το πρώτο κεφάλαιο.

   Επίσης, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες δουλειές μου και στα βιβλία που γράφω παράλληλα με αυτό, ρίξτε μια ματιά στο προφίλ μου. Δεν ξέρω πως να βάζω link στα κεφάλαια οπότε θα αφήσω από κάτω στα σχόλια κάποια link για τις υπόλοιπες ιστορίες μου! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη

Αριάδνη <3

Ο Χορός των ΣτοιχείωνWhere stories live. Discover now