4. Osa- Kõik ei ole täiuslik

1.6K 103 14
                                    

"Kallid poisid, teatan et ma pean vabandama teie bändikaaslase ees ehk oma kullakalli venna ees. Palun vabandust, et sulle loll ütlesin!"

Louis hakkas itsima nagu väike laps. Oh jumal pange palun ta suu kinni. Harry vaatas mind imestunud silmadega. Kas ta ei kavatsegi andeks anda? Nüüd tegin küll margi täis.

"Kullakallis õde andeks antud!" ütles Harry muiates.

Hüppasin talle sülle. Ta hoidis mind reitest kinni ja mu käed olid tal kaela taga. Kallistasin teda. Tegelt see ei olnud midagi. Harry lasi must lahti ja istus diivanile tagasi. Louis oli naerma hakkanud. Mida? Jube naljakas ikka mõne jaoks.

"Louis kui sa kohe seda naermist ei lõpeta. Sa kahetsed seda elu lõpuni" ähvardasin teda.

Mul oli plaanis talle üks jant korraldada. Harry hakkas muigama. Ta teab väga hästi, et minuga pole mõted jamada.

"Louis ole ettevaatlik. Paola võib sulle tõesti midagi teha. Nagu ta mulle tegi."

Ai ma tahaks neile seda rääkida aga Harry lööb mu maha. Keda huvitab.

"Ou räägi mis sa Harry'le tegid?" küsis Zayn.

Ta oli kuskilt krõpsu saanud. Ma tahan kaa aga enne räägin ära.

"Ei palun ära räägi" ütles Harry vingudes.

Pole plaaniski räägin neile siis.

"Enne Harry bändi saamist oli meil tüli. Ta oli mulle voodisse pannud sipelgad ja hambavedeliku pudelisse rummi. Mul oli too hommik jõhker pohmakas ja ei saanud midagi aru. Loomulikult hakkasin kisama ja kui voodis sipelgad avastasin olin väga vihane Harry peale. Noo ja siis ma tegin tagasi." Pidasin väikse pausi. "Räägi edasi." utsitas Louis. "Ma võtsin tema lemmik bokserid ja põletasin ära, võtsin tuha ja panin talle selle padja sisse. Olin võtnud Harry telefoni ja tal helina ära vahetanud. Helinaks oli naiste oiged. Tal telefoni helin põhjas koguaeg. Harry loomulikult ei teadnud. Pidime poodi minema. Poes helises ta telefon. Ta ei saanud algul aru aga kui aru sai et ta telefon seda tegi. Läks ta näost punaseks ja pärast siniseks. Ta maksis ära ja läks jooksuga poest välja. Ma loomulikult naersin nagu segane." See oli kõik.

Oi ma mäletan seda päeva. Vanemad teada said olid nad mu peale pahased aga ikkagi naersid. Poisid naersid maas kõveras. Ma ka. Harry oli diivani padja võtnud ja näkku surunud.

"See oli kõige kõige piinlikum olukord." ütles ta.

Loomulikult. Ta ise oli mitu päeva mu peale solvunud.
"Zayn annad ka krõpsu?" küsisin naeratates.

Zayn keeras pead ja hakkas naerma. Noo jälle. Ma teen kõikkidele poistele tünga ja seda nad kahetsevad.

"Ei saa, otsas." Sooda sõi ära.

Pean mujalt otsima. Kööki läheksin saaksin aga ma ei viitsi.

"Liam, kas sa palun tooksid mulle krõpsu köögist"

Liam vahtis mulle salanäoga otsa ja vaatas telekad edasi. What? Mida ma nüüd JÄLLE tegin?

"Me oleme sulle teenriks ka veel. Sul noored jalad mine võta ise" ütles Niall.

Ai ta tegi mulle silma. See kohe kindlasti peab midagi tähendama. Muidu on mulle poisid pidevalt silma teinud aga nood tahavad voodisse. Niallil on midagi plaanis.
Kui nad mulle ei too krõpsu, järelikult pean neile tagasi tegema. Poistel oli plaanis minna kluppi. Ma ei viitsind kaasa minna.

Võtsin oma toast rohelise värvi, mis ei ole püsivärv. Kaasa panin veel rummi. Läksin kõigepealt Harry tuppa ja tema vannituppa. Kaldasin natuke värvi ta šampooni sisse ja loksutasin. Panin pudeli samale kohale tagasi. Järgmisena võtsin hambaloputus vedeliku ja kaldasin sinna sisse natuke rummi. Selle ka loksutasin. Nii tegin kõikkide teiste poistega. Olin oma tööga rahul. Natuke kahju oli Zayn'ist, sest ta teeb oma soengud tund aega max. Aga savi. Kell näitas hiljad ja uni kippus peale. Vannitoas tegin ennast korda. Pugesin oma voodisse. Oma voodi on maailma parim paik.

Mu mõtted läksid Niall'ile. Tal on armsad blondid juuksed ja iiri aksent. See on nii aah ma ei tea. Ta on nagu väike takjas. Alati küsib kuhu lähed. Kui toitu mainida läheb hulluks. Niall ei suudaks ühte päevagi ilma söömata olla. Ma arvan, et ta sureb enne ära.

Hommik

Ärkasin nagu alati puhanuna. See on väga kahtlaseks läinud. Muidu ma ärkan väsinuna või Harry kohalolu muudab seda. Ma arvan, et Harry tõi tagasi mu une kui ka rõõmu. Muidu ma olin mossis ja ei olnud sellinne hull kui nüüd.
Tegin vannitoas ennast korda ja panin riided selga. All oli vaikne. Köögis kalendrid vaadates sain aru, et täna on reede. Vanemad pidid tööl täna kauem olema. Poisid on ka kuidagi klubist koju saanud. Loodan, et mu plaan töötab.

Tegin endale kohvi ja vorstisaia. Söödud, istusin elutuppa teleka taha. Klõpsasin selle tööle ja jäin cake boss'i peale. Noo ma ei saa. Need koogid tulevad isuäratavad kui ka uhked.

Ükshetk kuulen kellegi vandumist. Mu plaan läks järelikukt täide. Ma ei suutnud tuvastada kes seal vandus aga see oli väga vihane.

"Paola ma tapan su ära" karjus Harry allatulles.

Oo ei. Ta seisin diivani ette rätt puusadeni. Pole paha. Oi Paola lõpeta mõtlemine ta on su vend.

"Mida ma nüüd tegin?"

Järgmine karjatus ja lõpuks olid kõik poisid all rätt puusadeni ja roheline värv juustes. Nad oleksid mu vist ära tapnud.

"Sa panid meie šampoonide sisse rohelist värvi ja hambaloputusvedelikule rummi juurde" rääkis vihase häälega Niall.

Ma pole kuulnud teda nii vihasena. "Jumal hoidku. Noo ja kui paningi. Suur probleem sellest aga teile sobib see värv"

Harry tuli sammu ettepoole. Ega ma alla anna.

"Paola me oleme sinus väga pettunud. Äkki läheksid ja käiksid kuskil tuulutamas ja tagasi tulles vabantaksid" üritas Louis viha alla hoides.

Mis ma pean kodust ära minema?

"Hakkake mind vihkama?"

Läksin koridori ja panin jalanõud jalga.

"Ma vihkan sind!" karjus Louis. Mida?

Nüüd vihkab terve bänd mind. Tore. Kõndisin pargi poole. Seal on alati rahulik. Ma ei saa aru mida ma siis nii hullusti tegin. See ei ole nii hull kui üks asi mida ma ühele inimesele tegin. Parem ei räägi.
Väljas oli öö. Külm oli kaa. Ma ei võtnud joped kaasa. Parem ongi. Külmun surnuks, kõigil parem. Mu silmad hakkasid kinni vajuma.

"Paola kas see oled sina?" küsis tuttav hääl aga ma ei suutnud häält ära tuvasatada.

"Palun hoia silmi lahti" ta patsutas mu põski aga lõpuks saabus pimedus.

Autori teade: Jeee uus osa üleval. Lõpp ei tulnud huvitav. Aga huvitav kindlasti. Hetkel koolivaheaeg ja tuleb puhata. Pildil Paola ja One Directioni laul Steal My Girl

Vote|Komentaar|Jaga

Miks on mul kuulus vend? Harry StylesWhere stories live. Discover now