Începutul sfârșitului e aproape

4 0 0
                                    

In urma cu foarte mult timp in urma in galaxia Goruyun, in Regatul Soarelui cunoscut sub numele de Shollarys, s-au născut 2 mari luptători Sholl si Lukyfer care aveau sa schimbe istoria întregului regat. Nu se știe exact ce sa întâmplat, dar într-o zi Lukyfer a distrus întregul regat, singurul supraviețuitor a fost Sholl care rănit grav s-a refugiat pe o planeta numita Althos. După mai mulți ani Sholl s-a reîntors pe Shollarys cu gând sa se răzbune si sa ii elibereze pe noii pe ayashi de sub conducerea tiranicului Lukyfer.  Se știe ca Sholl a câștigat datorita puterilor sale mari care a dus la apariția energie Azrath.

Lukyfer a fost învins, dar el refugiat pe planeta Terminus reușește sa își ridice singur un imperiu galactic cu care mai târziu avea sa încerce sa domine întregul Univers. De asta data la trimis pe Shollarys sa îl învingă pe vechiul sau prieten Sholl pe cel mai puternic om al sau : Nazaret!

Sholl este învins si Nazaret preia conducerea pe Shollarys. Dar , la 3 ani de la ,moartea lui Sholl care acum era cunoscut si sub numele KAMI-NO-GORU se naște o fata cu puteri uriașe, care îl învinge pe Lukyfer. Fata se numea HANA SEIKATSU si odată cu înfrângerea lui Lukyfer si ea a murit, dar legenda spune ca ea se va naște iarăși pe planeta de unde a apărut viată in Univers, caci ea, HANA SEIKATSU era energia care a creat viată si care într-o zi avea sa o distrugă ca sa lase loc altei generații .

Lukyfer fusese înfrânt, dar nu murise, rănile pe care i le-a făcut HANA SEIKATSU încă nu s-au vindecat. Se spune ca doar HANA SEIKATSU ii poate reda puterea de aceea refugiat pe Terminus, unde avea sa trăiască in cele mai cumplite  chinuri așteaptă ca Nazaret sa ii duca HANA SEIKATSU sau Floarea Vieții in traducerea in limba vorbita in acest moment in galaxie.

Rioshi, unul dintre androizii care puteau manipula energia Azrath cu ajutorul unor recipiente Isho sa refugiat pe o mica planeta unde avea sa îl aștepte pe Sholl. In urma lui ceilalți androizi au început sa construiască Isho si sa le folosească după bunul lor plac. Pământul a fost in urma cu 10000 ani ultima colonia a androizilor care a fost distrusa de Seijin care reușise sa pună mana pe cea mai puternica Isho.

Urmașii androizilor au fost oamenii din ziua de astăzi care duc o viată relativ liniștită, au reușit sa învețe sa folosească Isho si acum s-au împărțit in 2 lumi diferite: lumea pe care o știe toți locuitorii planetei si lumea nevăzută care conduce destinele planetei cunoscuți sub numele de ashanti. Ca si lumea oficiala( cum o denumesc  ashanti ) care este divizata; si lumea ashanti ( neoficiala) este împărțită in mai multe domenii sau teritorii care sunt controlate de unul sau mai mulți indivizi care dețineau un Isho din categoria S.

- Si ce propui sa facem? întreabă Cameneon după ce termină de citit planșa.

- După cum bine știți lumea este divizata si fiecare acționează după propriile planuri sau după planurile alianței din care face parte. Propun încetarea oricărui conflict intre cei  prezenți si începerea unei colaborări. Spune Rioshi.

- După cum vedeți, in viitorul apropiat vom avea de înfruntat un inamic care daca nu ne vom uni forțele ne va distruge pe toți. Așa ca v-am chemat aici pentru a încheia o înțelegere:  începând de azi vom lucra împreuna pentru a învinge amenințarea care se abate asupra Pământului. continua Seijin.

Sholl se ridica de pe fotoliu si se îndreaptă spre ușa. In dreptul lui Rioshi se oprește preț de câteva secunde in timp ce spune :

- Eu mă retrag din activitate!

Continua sa  meargă așteptând replica de la ceilalți. Era pregătit chiar si pentru o confruntare cu Rioshi sau oricare din camera. Știa sigur ca Khensi nu avea sa îl atace, era cel mai bun prieten al sau si el avea sa rămână in locul sau la conducerea domeniului sau.

Tuturor din camera li sa tăiat răsuflarea când aud spusele lui Sholl. Preț de o secunda  toți s-au uitat unul la celălalt, apoi au început sa urle “ Cum? De ce? Ce dracu crezi ca faci?” In vacarmul care a urmat doar Rioshi a tăcut si a privit cum ceilalți mai aveau puțin si săreau la propriu la Sholl. Îl privește pe Sholl cum era atent si nepăsător la toți cei care urlau la el; gata sa-i distrugă pe toți cei care ar fi îndrăznit sa îl atace.

-Ești sigur Alex? Întreabă Rioshi cu o voce groasa care ii face pe ceilalți sa tacă.

Sholl se întoarce cu fata spre android. Îl privește serios si ochii ii luceau fulgerător:

- Da ! In locul meu va rămâne Khensi si Tehno. Eu . . . . am găsit ceva ce căutam de mult si nu vreau sa renunț la ea din cauza lui Nazaret. Ești pe cont propriu de asta data Rioshi.

- Sholl , avem nevoie de tine. Doar tu ești cel care sa mai luptat cu el, tu îl cunoști cel mai bine. Nu ne poți lasă acum când el distruge totul in aceasta galaxie. Spune Seijin

- De acum 2 luni l-am simțit pe Nazaret in galaxia aceasta. El nu va putea sa ajungă pe aceasta planeta din cauza scutul care o protejează. Si oricum daca va reuși sa treacă de scut nu e mai puternic ca tine Seijin. Deci nu aveți de ce sa va faceți griji. Spune zâmbind la urma Sholl. Si eu nu plec nicăieri. Oricând va fi nevoie de mine mă veți găsi aici.

-  De ce ? întreabă Khensi. De ce Alex?

Alex îl privește pe bunul sau prieten. Nu dorea sa dea explicații, nu dorea sa le spună ca el renunța la tot pentru o fata, pentru ca in sfârșit, după atâta timp găsise pe cineva care îl iubea, care îl făcea sa se simtă ca trăiește, ei nu ar fi înțeles, ei nu l-au cunoscut in acele vremuri de la începuturi. . . . ei erau doar niște simpli oameni care îl ajuta sa câștige o lupta . . .

- Nu ai înțelege Khensi. Nimeni nu ar înțelege caci voi nu știți nimic despre mine. răspunde Sholl uitându-se cu o privire melancolica spre Khensi. Apoi cu o voce autoritara si cu o privire fulgerătoare continua: Las totul pe seama ta Rioshi, sa nu mă dezamăgești ca data trecuta!

Toți arunca o privire întrebătoare spre android.

- E alegerea ta. Nu credeam ca vei găsi ceea ce cauți de multa vreme, de aceea iți voi respecta decizia si nu te voi mai deranja niciodată. Spune Rioshi .

In momentul in care dorea sa iasă pe ușa Sholl vorbește pe un ton răspicat si autoritar :

- Cei prezenți aici vi-ti încheia înțelegea propusa de Seijin si Rioshi.  începând de astăzi vi-ti forma un grup in care Cameneon va fii ochii si urechile, Omi-Magen va furniza resursele financiare si umane pentru a putea pune in aplicare planul lui Rioshi, ziua de apoi va sosi, iar atunci adevăratul KAMI-NO-GORU va reapărea. Căutați si găsiți HANA SEIKATSU, ea se afla aici, pe Pământ. Ea este singura noastră speranța.

Sholl părăsește apartamentul lăsând in urma lui neliniște si nesiguranța unui grup ce oameni care trebuiau sa învețe sa aibă încredere in ei si sa lucreze împreuna caci doar așa aveau sa poată sa se salveze pe ei înșiși si aceasta mica planeta albastra.

-  Kurisutīna, iubirea mea, sacrific viețile lor pentru a putea trai alături de tine. Te iubesc si știu ca nu voi regreta deciziile luate. Nu voi deveni KAMI-NO-GORU, așa cum dorește Rioshi, nu vreau sa te pierd. Spune in gând Sholl când cobora scările  de la intrarea in bloc. In fata îl aștepta Tehno care avea sa îl duca înapoi in Vaslui.

Sholl îl trimite sus sa ia parte la întrunire in locul sau, șoferul avea sa îl duca in Vaslui.

Din urma lui Sholl , după ce Tehno ajunge la întrunire, înțelegerea propusa de Seijin si Rioshi si ordonata de Sholl se materializează. 

O noua Era avea sa răsară in istoria ashanti de pe Pământ.

O noua viată avea sa aibă Alex. . . .

Începutul sfârșitului e aproape . .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 14, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hana SeikatsuWhere stories live. Discover now