Stay with me..

635 14 3
                                    

Hey, eu sunt Cindy Pierrette, o fată simplă din Paris *yep, franțuzoaică :>* am 16 ani si studiez la liceul Saint Louise,un liceu unde chiar se invata carte, cu băieți ADORABIILII :3 .. Si fete foarte fitoase..

E soare afară, așa că mă imbrac lejer cu pantaloni scurți roșii si un maiou alb din daltelă, si imi incep ziua minunată la liceu..
- Cindyyy, unde îți este capul? Ți - ai uitat pachetulllll!!
-Vin mamă.. *da, ea e mama, o iubesc nespus de mult, are grija de mine, dar uneori mă enervează când nu mă lasă in pace.. *
-Paa urâtoo - zise Kevin, fratele meu de 8 ani, care ma crede cea mai urata fata din lume.. -_-
-Paa ciudatule..

Merg pe drum, când deodată cineva mă prinde de mână :
- Salut frumoasa mea, ce mai faci? Mi-era așa dor de tinee..
Tresar. Wttffff. Era Raymond.. Un vechi prieten din clasa a 6-a,cel cu care am avut primul sărut.. Numai ca anul următor s-a mutat la alta școală si nu am mai putut tine legătura cu el.. Acum a mai crescut, ochii lui albaștri strălucesc mai tare, dar tot mai are are tot părul lui auriu și vâlvoi și acele gropite micii..
-M-ai uitat? Eu in tot acest timp m-am gandit doar la TINE, micuța mea, spune-mi te rog ca ma recunoști.. Încă te iubesc, si vreau sa continuăm ce am inceput acum câțiva ani..
-Love you too, my boy :**
Inchidd ochii, ma apropii de el, ii ating obrajii catifelati.. El ma prinde usor de spate.. Ne saratam iar, buzele lui mă farmecă ... Simt ca nu pot pleca de langa el.. IL IUBESC.

Il mai privesc odata, si el pleca la el in clasă, iar eu ma duc la a mea..
-Neața Cindyy, ce mai faci?? spusera Alicia , prietena mea cea mai buna care stie sa ma inteleaga, împreună
cu Britney, Jané, Süze, Claudie si  Anaise.
-Fetelor.. Ăm.. Mai știți de Ray, colegul nostru vechi care s-a mutat, fostul meu prieten? M-am intalnit azi cu el.. Se pare ca studiaza tot in acelasi liceu cu noi numai ca in corpul B.. Si m-am reindragostit..
-Bravo.. Sa va tina :**
-Mersi mult..
Incepe ora.. Ma asez in prima banca, alaturi de Justin, un baiat ce mi s-a parut mereu simpatic.. Avea ochi verzi, parul negru, cu o frizura draguta, stilat..
-Stiu ca iti spun brusc, stiu ca esti cu Ray acum.. Imi pare rau ca nu am recunoscut mai demult.. Dar in acesti 6 ani in care ne cunoaștem, am fost foarte buni prieteni.. Dar m-am indragostit de tine.. Lasa-l pe noul tau iubit, gaseste alta, dar eu ca tine nu mai gasesc.. Stay with me..

Ma ia de mână pe sub banca.. Am ramas încremenita. Ochii imi lacrimau.. Nu stiam cum se reactionez.. Nu mai intelegeam nimic.. Inima mi-e distrusa.

Viața adolescenților,lucru mereu neînțeles :|Onde histórias criam vida. Descubra agora