Oare?

274 13 0
                                    

Am lesinat iar.. Simt doar ca sunt luata deodata in brate de cineva, iar eu il strang tare tare... Avea pieptul atat de cald.. Si adorm..

Acuma eram pe un pat din spital:
-Ai luat un test de sarcina.. Se pare ca esti insarcinata!!!!!!!!! O sa ai peste 8 luni o fetita!!! Dar cu cine ai facut acest copil?? - Alicia era nedumerita deoarece nu am mai pomenit de asa ceva in luna in care am stat doar noi doua după gratii
-INSARCINATA? EU? Cum de? Aaa... Vraja vodkăi e de vina..Justin.. Mamă, a fost frumos.. Ce pătrățele are .. Si cum ne jucam noi.. Ahh.. Stai așa... JUSTIN, RAYMOND, UNDE SUNT?
-Cindy.. Pai..
-Cum adica pai???? SUNT VII? Spuneti-mi va rog ca traiesc..
-Da traiesc.. Dar mereu intra in diferite come, Ray nu trebuia sa ridice pistolul, e numai si vina lui..
-Duceti-ma la ei.. Vreau sa ii vad..

Cum eram deja la spital, exact in următoarea sala erau cei doi..  Se pare ca dormeau.. Ma duc sa sarut fruntea fiecăruia, apoi ii scriu lui Justin un bilet cu "o sa fii tatic, Cindy te iubeste"
-Haide cu supararile, o sa fie bine totul.. Apropo, tatal meu, deoarece e bogat, o sa ne facă noua o casa propriee .O sa locuim toti, impreuna. Si a da.. Mergeti cu mine la mall? Sa ne destindem si noi putin-spuse mandra Claudie
-Doamnee.. Clau.. Ce veste mare ne daaii.. Te iubiimm.. Si acuma, hai la shopping!

Uitasem cat de placut e sa fii fericit.. Singur.. Da ce conteaza? Acuma trebuie sa ma distrez cu prietenele, pe urma om vedea ce o fi..
Britney, Süze si Jané fumau.. Eu nu am pus niciodata limba pe tigari, da nici ca as faceo vreodata.. 
Anaise - Aprindeti-mi si mie una! Vreau si eu sa incerc. Cindy, nu vrei?
-Nu doamne.. Sunt si insarcinata si mai vreti sa si..

Nici nu apuca sa tragă o data, ca incepu sa strige : ATAC TERORISSST.. FUGITI, PLECATI DE AICI, CEALALTA PARTE A MALL-ULUI E DISTRUSA, SI BOMBELE NU SE OPRESCCC!!!!
Atacuri teroriste? Whaaaat? Acum? De cee? Doamne.. Aucci.. Ma impiedic de o scara. Cad, ma rostogosesc,nu mai vad nimic..
-Cindyyyyyyy, vin-oo, haide, nu mai este timpp, haii
-Nu pot,m-am ranit la picior.. :((
Da, eram ranita rau.. Stateam pe loc. Toti plecau, numai eu încă visam.. In orice clipa putea sa explodeze intreaga clădire.. Dar mie ce imi pasa? Oare ii pasa cuiva de mine? Oare chiar sunt eu cea care povestesc toate astea? Oare chiar simt si eu asta? Oare chiar voi muri, asa, brusc?

Viața adolescenților,lucru mereu neînțeles :|Where stories live. Discover now