Capitolul 20

482 35 4
                                    

          Perrie's P.O.V

           Fata lui Harry avea vanatai si lovituri din care ii curgeau putini stropi de sange .  Maieul sau alb avea putine pete de sange si asta ma face sa ma intreb un singur lucru : Ce s-a intamplat ?!
              - C-ce ti s-a intamplat ?
           - Nu e treaba ta . Te duci sus si iti faci bagajele . Plecam in vacanta pentru cateva luni in California .
         Am facut ochii cat cepele si i-am sarit in brate , multumindu-i . Am ras amandoi de felul in care am reactionat . I-am dat un mic sarut pe obraz inainte de a pleca sa-mi fac bagajele . M-am uitat sa vad cum a reactionat . Zambea . Asta m-a facut si pe mine sa zambesc .
              Daca merg cu Harry in California , asta inseamna ca voi fi departe de casa . Dar , Louis e aici , deci o vacanta nu imi strica . Si Harry ... cum va rezolva cu vanataile ? Adica , va atrage atentia oamenilor pe strada dca l-a vedea asa .
              Bagajele au fost gata in 30 de minute . Aveam totul pregatit . Mi-am pus hainele , castile , incarcatorul telefonului , costumul de baie , creme solare , ochelari de soare , papuci si carti .

          Louis's P.O.V

             Harry sigur planuieste ceva . O simt . Daca pleaca din oras ? Daca o omoara ?  Trebuie sa ii gasesc , dar nu stiu unde ... . Adica , Harry nu e prost sa o duca casa la  el , deci asta iese din discutie . Hmm ... dca as fi in locul lui , unde as putea-o duce ?
             Ugh! N-am idei !

         Harry's P.O.V

         Mi-am curatat ranile si mi-am pus tricoul patat de sange la spalat .
         Louis sigur nu se va gandi ca ii voi duce iubitica in California ... Daca vom fi doar noi doi , o pot face a mea ... Vedeti voi , vampirii au puteri nelimitate . Putem sa controlam oamenii , deci o pot controla sigur si pe Perrie ! Nu folosesc prea des chestia asta fiindca poate fi periculos . Nu am fost atent cand ne-au explicat asta la scoala . Am fost atent numai cand a spus ca putem controla oamenii . In rest de alte efecte si simtome nu mi s-a parut interesant .
             Am urcat in camera mea unde mi-am facut rapid bagajele si le-am dus la masina .
            Merg in sufragerie si incep sa butonez televizorul pana e gata si Perrie .

      Heei !!! Scuze ca e scurt . N-am avut timp si idei . Da sper sa va placa ! Ly ( ^^)
          

Apeluri de la un vampir✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum