#crying

313 33 0
                                    

Deci ati auzit toata drama? Daca nu, v-o spun eu:

Acum 2 seri, Zayn a iesit in club! Acolo, a dat peste o fata, Lauren, nu sunt sigura, dar cica e o prietena! Lumea a sarit cu gura ca Zayn a inselat-o pe Perrie doar pentru ca au aparut niste poze in care pare ca Zayn o tine de mana! Chestia e ca daca te uiti atent, se observa ca avea mana in buzunar(va pun poza la media). Toate rudele lui Zayn, in special una dintre verisoarele lui, il sustineau si rugau oamenii sa nu il considere o persoana rea, ceea ce nu este. Zayn normal ca a cedat de la atatea critici. Stiti tweet-ul de ieri, nu?(media capitol anterior). Ei bine, acel tweet i-a calmat pe "fanii" ce il acuzau pe Zayn de asa ceva. Dupa parerea mea aceste persoane nu sunt fani. 

Azi insa, am aflat ceva socant: Zayn a plecat o perioada de timp din turneu si s-a intors in Anglia pentru a-si rezolva problemele de sanatate si chestii de astea(da, Zayn are si mici probleme medicale in urma acestei valve). Am plans 30 de minute!

  Liam a declarat ceva(poza la media)

Am mai plans inca 30 de minute!

  Sa speram ca Zayn se va face bine, isi va rezolva problemele si se va intoarce rapid in turneu(oricum am auzit ca va lipsi doar la 3-4 concerte, dar tot e prea muuuuult) si mai ales sa speram ca isi va rezolva problemele cu Perrie, care de cand cu toate scandalurile n-a mai fost activa pe Instagram si asta rezulta ca a fost intr-o anumita masura afectata!

Our Fandom :: directioners✔️Where stories live. Discover now