Random Chapter

81 13 4
                                    

E 3 noaptea. Si eu plang. Plang cum n-am mai plans de cateva luni.

Plang din atatea motive. Pentru prima data in ceva timp insa, nu are ceva de-a face cu viata mea familiala, personala, scolara etc.

Plang si de fericire si de tristete. Realizez faptul ca sunt din ce in ce mai "truly madly deeply in love" cu acesti baieti. Mereu cand cred ca nu ii pot iubi mai mult, se intampla. Si realizez cat de distrusa voi fi cand toate astea se vor termina si ca nu voi mai putea zambi cu adevarat cel putin cateva luni dupa ce se va termina totul.

Ma gandesc cu groaza la pauza. Ce voi face eu fara ei? Ce voi face eu in loc sa stau sa ma uit la update-uri de la concerte? Ce voi face eu in loc sa ii votez pentru absolut orice premiu? Ce voi face eu in loc sa tip cand lanseaza o melodie noua? Albumul 5 nu imi va tine asa de mult de "cald" pana se termina pauza...daca se termina.

Insa, cel mai frica mi-e de faptul ca poate ne-au mintit...poate chiar nu se mai intorc. Poate nu v-om mai avea alte videoclipuri. Poate nu vom mai avea alte recorduri de doborat. Poate nu-i vom mai avea pe ei. Poate nu-i vom mai vedea pe toti pe acelasi covor rosu.

Sunt deja terminata de aceste ganduri. Si stiu ca nu trebuie sa fiu atat de pesimista...dar totul e posibil.

Realizez usor usor cat au crescut. La fel ca fandom-ul. Au crescut odata cu noi. Insa, serios acum, cui nu ii e dor de vremurile vechi cand totul era lapte si miere?

Anul asta m-a distrus psihic si emotional. Prea multe scandaluri, zvonuri, surprize, iar niciunul dintre noi nu a fost pregatit pentru ele.

Dar, orice s-ar fi intamplat, ii vedeam pe scena. Facand ce iubesc sa faca. Si ceea ce iubeam sa ii vad facand. In pauza asta, sau cand se despart, eu ce fac? Noi ce facem? Cine ne mai face sa radem chiar si cand plangem groaznic(ca mine acum)?

Da, mereu vom avea filmari de la alte concerte. Dar nu va fi la fel.

Nothing we'll be the same in the end...

Dar totul se merita. Pentru ei. Sunt in stare de orice pentru ei. Pentru toti 5(da, 5, acum plang si mai tare)

Multumesc celor care mi-au citit toate idioteniile scrise in cartea asta vreodata.

*media video. I'm crying more*

Atat acum
Francy x

Our Fandom :: directioners✔️Where stories live. Discover now