10) Ny stil

118 3 0
                                    

Gjennom Alex' øyne

Boyfriend - jeansene satt perfekt på meg. Boksehullene fikk meg til å se farlig ut. Jeg hadde fått en hvit t - shorte med svart skrift på som sa: "Be kind, and you will get geek - friends" Utenpå t -shorta hadde jeg på meg en svart skinnjakke, en sånn jeg alltid har ønsket meg, men aldri har turt å kjøpe. For å toppe det hele hadde jeg på meg svarte boots og en svart lue. det blonde håret mitt passet perfekt til antrekket, eller, antrekket mitt passet perfekt til det perfekte lange, blonde, sexy håret mitt.

Jeg åpnet døra fra badet og gikk inn på rommet til Camilla. Da jeg gikk inn døra kremtet jeg for å få oppmerksomheten deres, men jeg kremtet tydeligvis ikke godt nok for ingen av dem snudde seg.

"Camilla" stotret jeg og lente meg henslengt på dørkarmen for å se kul ut. Camilla snudde seg fra sengekanten og så på meg. Hun skakket på hodet, "Det er noe som mangler." mumlet hun og smilte lurt til Jaz.

Markus hadde gått, for han var ikke å se noen steder. Kanskje han hadde forlatt oss, på grunn av for mange antall jente - medlemmer i gjengen?

Camilla gikk bort til meg og sto på samme måte som meg, bare mot veggen. "Forresten, bare kall meg Cami" Jeg nikket usikkert. "Hva heter du egentlig?" spurte Jaz mens hun fant fram noen hårprodukter inne på badet. "Alexsandra" sa jeg og så bakover inn på badet. "Men kall meg Alex, det er det alle andre gjør"

"Kult" smilte Cami og tok tak i hånden min mens hun dro meg inn på badet.

"Hva skjer nå?" spurte jeg og så usikkert opp på dem. "Bare sett deg på denne stolen" svarte Jaz litt irritert og pekte på en frisør - stol som sto foran et speil. Cami sprayet striper med farge i håret mitt. Jeg så ikke hvilken farge det var, for håret mitt var vått, men jeg så noe rødskjær i stripene. "Jeg håper du liker oss, for du kommer aldri til å slippe unna oss" sa Jaz og Cami i kor. Det var litt creepy egentlig.

Forgive meDonde viven las historias. Descúbrelo ahora