planlarımız gerçek oluyo

10.5K 402 26
                                    

Ve berke hocanın yanından ayrılır ayrılmaz beni bekleyen ecenin yanına gittim.

ELİF:ece bebebkteki.......cafeye gidelim mi dedim.

ECE:olur,hme bnada bi farklılık olur dedi ve yakın olduğu için yürüyerek gittik.

Rüzgarı görünce göz kırptım ve birazdan geliriz yanınıza diye mesaj attım o sırada ece beni dürttü ve

-ECE:elif bak rüzgar ve arasta orda gidelm mi dedi bende aa bende tam onu söyliycektim dedim ve rüzgarların yanına gittik

ARAS:ece dedi ve ayağa kalktı ece ona meraklı gözlerle bakarkwn aras birden ecenin öünde diz çöktü ve bir kolye çıkarttı ve ucunda ARAS<3ECE vardı ilk önce paketi eceye verdi ve sonra ece ben seni çok seviyorum benm sevgilim olur musun meleğim dedi.

Eceden;

o an onu orda görünce çok sevindim ve hemen elife yanlarına gitmeyi teklif ettim oda hiç kuşkusuz kabul etti aras bna o cümleleri söylrkn içimde tarifi imkansız bi mutluluk vardı o kadar mutluydum ki mal mal güldüm ve evet diye bağırığ arasının boynuna atladım ve o sırada herkes bize bakıp alkışlıyorlardı,ıslık çalan vardı ve hayran hayran bakan kızlar vardı.

ELİFTEN DEVAM;

O an sanki biri bana böyle bişey yapmış gibi sevindim.Arastan hiç böyle bir şey beklemezdim.Biz dördümüz oturmuş gülüşüp eğleniyorduk tabii bu kadar raht gelebilme sebebim buraya annemlrin iş için seyahate çııkmış olmaları bu sabh vedalaşmıştık çünkü ben okuldan çıkmadan yarım saat önce faln yola çıkacaklardı.Biz tam kalkıcakken telefonum çaldı arayn annemdi ve sevinmiştim fakat açtığımda tanımadık bir ses siz deniz hanımın kızı mısınız dedi bende kekeleyerek e-evetde siz kmsizniz dedim.

lütfen endişelenmeyin deniz hanım ve eşi bir trafik kazası geçirmişler  ve durumları biraz kratik demesiyle gözümden iki damla yaşın akması bir oldu.Aras,rüzgar ve ece ise bana meraklı gözlerle bakıyorlardı.O-onlsr hangi h-hastanedeler?

GÖREVLİ BAYAN:............ hastanesine götürüyoruz.dedi.

ELİF:peki h-hemen geliyorum diyip telefonu kapattım.onlara bişey olursa ben yaşayamazdım.Rüzgar meraklı bir sesle bana dönüp elif nereye iyi misin dedi.

ELİF:hyr rüzgar berbatım ve hemn ..........hastanesine gitmem lazım.hıçkırık.Annem ve babam.hıçkırıklar ve gözyaşı.kaza yapmışlar.

RÜZGAR:hemn benim arabaya binelim ve gidelim dedi.

ece,aras,ben ve rüzgar hemn arabaya atlayıp son gaz hastaneye gittik ve hemen hangi oda da oldukarını öğrenmek için görevliye sordum fakat ameliyathanede annemin olduğunu sordum b-babm ise ö-ölmüş.....

RÜZGARDAN;

elif birden yere seriliverdi ve onuda hemn bi odaya aldılar.Lütfen ona bişey olmsın onu seviyordum fkat aşk mıydı bu bilmiyordum...

öğretmenim ve ben mi?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang