ÖLMÜŞLER Mİ?

9.8K 407 35
                                    

******

BERKE HOCADAN;

elif,rüzgar,ece ve aras üç gündür okula gelmiyorlardı çocuklara sorduğumda ise dördünün en son okulun yakınında bi kafede olduklarını söylemişlerdi ve elifin ağlayark çıkmasını.AĞLAYARAK MI?

ah,olamaz meleğim neden ağladı acaba?neden gelmedi ki 3 gündür?bu gün ders saatim az olduğu için müdür beyden izin aldım zaten diğer matematik hocamız bahri beyin dersi boştu o iki dersede benim yerime o giricekti.

Hemen rüzgarı aradım ve neler olduğunu anlatmasını istedim.Elif'in,meleğimin anne ve babsı salı günü bir iş seyahatine çıkmışlar ve babsı o gün ölmüş annesi ise iki gün yoğun bakımda kalmış fakat kalbi birden durmuş ve oda ölmüş.Meleğimin neden gelmediğini öğrendiğim için üzüldüm çünkü o kadar çok üzülmüştür ki kıyamam ona hemn rügardan eliflerin evinin adresini mesj atmasını istedim.

rüzgardan mesaj gelir gelmez hemn son sürat eliflere gittim meleğim yatıyormuş odasında hemn yanına çıktım.

ELİFDEN;

Kapının çalma sesini duymuştum ama gözlerimi açıcak halim yoktu nedense o kapıyı çalanın berke hoca olmasını ve bana güven verici sözler verip sarılmasını istiyordum.Lanet olsun bunu kendime de itiraf etmiştim artık BERKE HOCAAYI SEVİYORDUM.

Odama biri girdi yürüdü-yürüdü ve yatağın boşta kalan taraffı çöktü oraya biri oturdu tam sen kimsin diycektim ki o tanıdık ses konuşmaya başladı;

Ah,miniğim senin başına neler gelmiş sen nasıl kaldırısın ki bu kadar ağır bir yükü.

Meleğim benim gözlerinde buldum kendimi ben kimim bilmezken sesin oldum birden.

Sen okula üç gelmedin ya işte o zamn anladım kesinlikle sna aşık olmuştum keşke bunları sen uyanıkkende söyleyebilsem ama korkuyorum miniğim eğer sna bunları söylersem vereceğin tepkiden korkuyorum ya bi dha benim yüzüme bile bakmassan o güzel sesinle bana seslenmessen ben naparım be meleğim.SENİ ÇOK SEVİYORUM.

ELİF:B-BENDE SENİ SEVİYORUM dedim boğuk ve hastalıklı çıkan sesimle.

BERKE HOCADAN; oha meleğim bana bende seni seviyoru mu dedi.İşte o an dünyalar benim oldu.

E-elif sen bende seni s-seviyorum mu dedin?

ELİF:e-evet.utanmıştı,o tonton tatlı yanakalrı kıp kırmızı olmuştu sonunda yüzüne renk gelmişti.

BERKE HOCA:bak meleğim seni ilk gördüğüm andan beri çok seviyorum ve s-sen her şeyi duydun mu?

ELİF:evet hocam her şeyi duydum.

BERKE HOCA:bana okul dışında hocam deme dedim.sinir olmuştum artık o ve ben değildik bizdik ve bana hala hoca diyo aşkım desin sevgilim desin bunları demeye utanıyosa berke desin ama ondan 20 yaş büyük bi amcaymışım gibi davranmasın bana.

ELİF:özür dilerim b-berke.

BERKE HOCA:ee nasılsın miniğim daha iyi misin,bi daha bayıldın mı?

ELİFDEN

o bunları nereden biliyordu ki? büyük bi ihtimal ece yada rüzgardan öğrendi.onlarda benim yüzümden boşu boşuna devamszılık yaptılar.

öğretmenim ve ben mi?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin