ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

562 33 19
                                    

Όλες να φανταστώ πως μάθατε για ην αποχώρηση του Ζαυν απο τους One Direction. Όλες λυπηθήκαμε όλες κλάψαμε. Προσωπικά έχω να κλάψω τόσο εδώ και χρόνια μιας και τον Ζαυν τον είχα λιιιιιγο παραπάνω αδυναμία..

Όλες σκέφτεστε πως τώρα τα αγόρια δεν πρέπει να λέγονται 1D αλλά Harry, Louis, Niall και Liam. Μμμ, δεν μου αρέσει πολύ σαν τίτλος.

Κάθησα και σκέφτηκα κάτι όμως.. Και δεν μιλάω για το πως θα λέγεται η μπάντα!  Παραμένουν οι 1D που ξέραμε!

Εμείς που είμαστε φαν τους ήμαστε αυτή την στιγμή  σκατά,  ψυχολογικά. Για φανταστήτε τα υπόλοιπα αγορια!

Όλες τις μέρες τις περνούσαν μαζί! Ο Ζαυν πλέον για αυτούς ήταν κομμάτι της ζωής και της καθημερινοτητάς τους. Νομίζετε πως δεν στεναχωρήθηκαν? Οι ίδιοι το είπαν στο στάτους που ανέβασαν.

Έπειτα για σκεφτήτε τον Ζαυν. Για να πάρει αυτήν την απόφαση σημαίνει πως δεν άντεχε άλλο αυτήν την απόφαση. Είναι τελείως καταβεβλημένος..

Πάμε ξανά στα αγόρια.

Αυτήν την στιγμή περιμένουν να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν αυτό το μεγάλο (για όλους) σοκ.
Αν οι Directioners αρχίζουν μειώνονται η μπαντα θα διαλυθεί. ΤΕΛΕΙΩΣ!
Οπότε σκεφτήτε.. Χωρίς τον Ζαυν ή χωρίς και τους 5?

Κοιτάξτε την διπλανή εικόνα. Ο Ζαυν το είχε πει στον τελικό του X - factor ομως ισχυει και τωρα. αΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1D!

Αν είναι χαρούμενος ο Ζαυν ήμαστε και εμείς! Είμαι σίγουρη πως ανά διαστήματα μπορεί να επισκεφτείτε τα παιδιά σε κάποιες συναυλίες τους.
Όλες πληγωθήκαμε το ίδιο..Αλλά πιστεύω πως αυτήν την στιγμή πρέπει να τους βοηθήσουμε.

Στα αλήθεια ελπίζω να μην χωριστούν.  Είναι όλη μου η ζωή,  αυτοί που με κάνουν να χαμογελάω και κάτι τέτοιο θα με κατέστρεφε!

My stepbrother or ...something more?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن