Part 4

1.1K 90 10
                                    

Εγώ γύρισα για να δω ποιός με φώναξε. Τότε αντίκρισα έναν νεαρό να πλησιάζει προς τον μέρος μου. Τον παρατηρούσα από πάνω ως κάτω αλλά δεν μου θύμιζε τίποτα απολύτος!!!

?-Τώρα ούτε θα μας μιλάς;; Μόνο να ….. άντε να μην το πω και μετά να φεύγουμε ξέρουμε;;; με ρώτησε με ένα ειρωνικό υφάκι ενώ πλέον είχε έρθει σε απόσταση ανανοής. Εγώ τον κοιτούσα όπως θα κοιτούσα έναν κινέζο όταν θα μου απευθυνόταν στα κινέζικα.

Ε-Σε ξέρω από κάπου και μου μιλάς έτσι ;;; απάντησα παίρνοντας το δικό του ύφος .

?-Εμένα;;

Ε-Ναι!!!Βλέπεις κανέναν άλλο να μου μιλάει;;;;;

?-Αα κατάλαβα! Το ίδιο τσουλάκι με όλες είσαι.

Ε-Κοίταξε αγοράκι μου, δεν θα με ξαναπείς έτσι από την στιγμή που δεν με ξέρεις. Γιατί εγώ δεν είμαι ο χαρακτηρισμός που με αποκάλεσες και ούτε μοιάζω με άλλα κορίτσια. Έχω την δικιά μου προσωπικότητα!

Όμως τώρα εξήγησέ μου τι συνέβη χθες το βράδυ γτ από ότι κατάλαβα κάτι συνέβη μεταξύ μας!!!!

Ζ-Αν είναι έτσι ας αρχίσουμε από τα ονόματα. Ζαυν. μου είπε απλώνοντας το χέρι του

Ε-Ο/σ.

Ζ-Το ξέρω. Από την πολύ ηδονή που μου πρόσφερες χθες το φώναζα συνέχεια!!!

Εκείνη την ώρα ήθελα να του στράψω καμία αλλά βλέπετε δεν το έκανα!!!

Ζ-Γτ δν μιλάς;;

Ε-Τπτ κάτι σκεφτόμουν….. Πες μου τώρα όμως τι έγινε χθες.

Ζ-Λοιπόν χθες χορεύαμε μαζί και μετά πήγαμε στο μπαρ να πιούμε σφηνάκια. Τα 2 σφηνάκια έγιναν 3 και ακολούθησαν πολλά ακόμα...Ύστερα το κάναμε στις τουαλέτες! Αυτά.

Ε-Ωχχ…. Θεέ μου πως το έκανα εγώ αυτό ;;;ΠΩΣ;;;

Ζ-Γτ δν το κατάλαβα..Λίγος σου πέφτω ;;

Ε-Κοίτα Ζαυν καλός είσαι αλλά όχι για εμένα!!!

Διότι εγώ με άχρηστα αντικείμενα δεν ασχολούμαι!!!!

Ζ-Πρόσεξε  τα λόγια σου μικρή γτ αυτό ‘‘το άχρηστο αντικείμενο’’ χθες σε έκανε να αναστενάζεις από ευχαρίστηση !!!

Ε-Ήταν μόνο μία στιγμή αδυναμίας!

Ζ-Ναι..τώρα έτσι το λέμε!!!Εγώ πάντως το λέω ΠΑΘΟΣ!

Ε-Μπορεί για εσένα να είναι πάθος αλλά για εμένα είναι μόνο ένα λάθος και μία στιγμή αδυναμίας [όπως είπα και πριν] την οποία εσύ εκμεταλλεύτηκες !!!

Ζ-Αν την εκμεταλλεύτηκα τότε να ξαναδοκιμάσουμε για να σου δείξω πως στα  μάτια σου μπορεί να φαίνομαι λάθος αλλά μπορώ να κάνω πάρα πολλά!!!

Ε-Αχχχ….. Λοιπόν αγοράκι μου για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το θέμα εσύ για εμένα δεν είσαι τίποτα άλλο πέρα από ένα παιχνιδάκι με το οποίο πέρασα την ώρα μου!! Για αυτό τώρα ο καθένας στον δρόμο του! Έγινα κατανοητή;;; 

Ζ-Έγινες αλλά να θυμάσαι πως εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε και μάλιστα πολύ σύντομα!!!!!!

Αυτήν την φράση άκουσα και άρχισα να απομακρύνομαι από το γήπεδο.

MYPOV

Πω και εγώ η γουρούνα πως του μίλησα έτσι!!

Είναι τόσο όμορφος και γλυκός δν έπρεπε να του φερθώ τόσο σκληρά!!!

ΜΥ POVEND

Μετά από κανένα 10λεπτο έφτασα σπίτι. Μπήκα μέσα , χαιρέτησα την μαμά μου και ανέβηκα στο δωμάτιό μου.

Ξεντύθηκα και μπήκα για μπάνιο. Αφού γέμισα την μπανιέρα μου έχυσα μέσα και λίγο από το αφρόλουτρό μου.Έπειτα ώθησα μέσα τον εαυτό μου. Έκλεισα τα μάτια μου και σκευτόμουν αυτά που προηγήθηκαν με τον Ζαυν !!!

MYPOV

Πάντως πολύ μανάρι. Απορώ πως άντεξα να τον κοιτάω μόνο και δεν του όρμηξα. Αχχχχ…… Αυτά τα μελί μάτια που σε κοιτάνε και λιώνεις..Πω και αυτό το σώμα!!!Σήμερα φορούσε βερμούδα και μία στενή αμάνικη. Μου ήρθε ταμπλάς. Αλλά σιγά μην του συμπεριφερόμουν καλύτερα!

Αυτός στο κάτω-κάτω με εκμεταλλεύτηκε όταν ήμουν πίτα.

MYPOVEND

Τις σκέψεις μου τις διέκοψε η μαμά μου η οποία φώναζε επειδή όπου να ‘ναι θα ερχόταν ο Στέφανος. Βγήκα από την μπανιέρα και τυλίχτηκα με την πετσέτα μου.

Πήγα στο δωμάτιό μου και άνοιξα την ντουλάπα μου προσπαθώντας να βρω τι θα φορέσω!!! Κατέληξα σε αυτά [στα σχόλια] και άφησα τα μαλλιά μου κάτω. Έπειτα βάφτηκα πολύ ελαφριά. Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και είδα πως ένα ασημί αμάξι μόλις είχε σταματήσει. Αμέσως έβαλα κολόνια και κατέβηκα τις σκάλες. Χτύπησε το κουδούνι και είπα στην μαμά μου πως θα ανοίξω εγώ. Πήγα στην πόρτα και πήρα μια βαθιά ανάσα. Το χέρι μου κατέβασε το πόμολο της πόρτας. Το αποτέλεσμα ήταν ότι χειρότερο. Δεν το περίμενα . Είχα μείνει με γουρλωμένα μάτια.

 ********

Ωραίο????Περιμένω σχόλια και Vote. Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν θέλετε να όταν ανεβάζω ντέρτι να είναι αναλυτικά ή απλός να γράφω πως κάνουν sex;

Η πλειοψηφία κερδίζει !!!Αν και εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι 50-50 δλδ κάποια να τα γράφω αναλυτικά και κάποια όχι!! Αν όμως εσείς δεν θέλετε κανένα αναλυτικό τότε είμαι okay <3 Μου αρκεί να σας αρέσει αυτό που διαβάζετε !!!!!

Kisses cherries <3<3<3

My stepbrother or ...something more?Where stories live. Discover now