Zayn

1.1K 49 14
                                    

Aslında bu nota nasıl başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu yüzden her zaman olduğu gibi duygularımı bir şarkının dile getirmesini ve anlatmasını istiyorum

Can't believe your packin your bags
Çantalarını topladığına inanamıyorum
Tryin so hard not to cry
Ağlamamak için çok zorlanıyorum.
Had the best time and now its the worst time
İyi zamanlarımız oldu ve şimdi bu en kötü zaman
But we have to say goodbye
Ama hoşçakal demek zorundayız

Don't promise that you're gonna write
Yazacağına söz verme
Don't promise that you'll call
Arayacağını söyleme
Just promise that you won't forget we had it all
Sadece sahip olduklarımızı unutmayacağına söz ver...

(Summer Love - One Direction)

Ne hissettiklerimi, ne içimdeki acıyı, ne gözyaşlarımı ne de içinde bulunduğum boşluğu esirim ettiğim hiçbir kelime anlatamaz...

Hayatımın en güzel üç yılını geçirdim. Hayran olmamın bedelini dışarıdaki insanların tepkileriyle çok kötü ödedim ama pişman değilim. Yine olsa yine yaparım. Keşke Directioner olmasaydım dediğim bir an bile yok. Her zaman çocuklara minnettar oldum, olacağım. Hiçbir ünlüye böylesine bağlanmadım ben. Hiç kimseyi böylesine görmek istemedim. Ama biz henüz onları görememişken grubun dağılması... Haksızlık değil mi sizce de?

Kelimeleri toparlayamıyorum. Hangi ifadenin yeterli olacağını bilmiyorum. Sadece biliyorum ki sizde benim gibi hissediyorsunuz, bu yüzden ifade etmek için kelimeleri kullanmayacağım. Alisa'nın da dediği gibi mart ayının böylesine soğuk geçen günlerinde cayır cayır yanıyor içim, içimiz.

Kendileri çabuk parlayıp çabuk sönen gruplardan olmak istemediklerini söylemişlerdi.

One Direction'ın sonunun olmadığını söylemişlerdi.

Onlara her grubun bir sonu olduğu söylendiğinde Forever Young'ı söylediklerini söylemişlerdi.

Sonsuza kadar bizim için burada, bir arada olacaklarını söylemişlerdi.

Ben çok şanslıyım. Onları 10 ocakta tanımıştım ve Gotta Be You'yla tanımıştım. Üstelik GBY çıkalı sadece bir ya da iki ay olmuştu. Şanslıyım çünkü onları ilk albümlerinde tanıdım. Ergen hallerini de 20 yaşındaki hallerini de gördüm. Fandom kavgalarını gördüm, Eleanor'ın ikizi olayında buradaydım, Mr. X olayında buradaydım, Payzer varken buradaydım. Yarışmalarda sabahlara kadar bizimkilere tivitler atarak oy verdim. Yeni single beklerken bu şarkıya da kesin Liam başlayacak muhabbetlerinde buradaydım. Niall'ın eğik dişleri varken, hayranlar onu dışlarken buradaydım. Lou'ya gruptan çık diye hakaretler ederlerken buradaydım. Çoğu şeyi gördüm, kendime güvenmeyi, kendim olmayı öğrendim ben bu şapşallardan. Dinlediğim müzikten utanmamayı öğrendim. Her şeye, herkese rağmen güzel olduğuma inandırdılar beni, bizi.

Bizim için Diana'yı söylediler... Bize gerçekten değer veriyorlardı, bizi gerçekten seviyorlardı. Hala sevdiklerine de eminim.

Evet, grup tam anlamıyla dağılmadı ama çocuklar Zayn'siz One Direction olamayacaklarını söylediler. Bunu bizde biliyoruz. Ayrıca dürüst olmak gerekirse ben Liam, Harry, Louis ve Niall'ın da çok fazla buna dayanabileceklerini sanmıyorum. Sonuçta Zayn'siz devam etmek istemeyebilirler ve yakında onlarında dağıldığı haberini alabiliriz. Bana kızmayın sadece en kötüsünü de düşünmeye çalışıyorum.

Benim inanamadınız noktalardan biri de yeni gelecek olan şarkılarda, albümlerde -ki eğer olursa- Zayn'in sesini duymayacak olmamız. Bu öylesine koyuyor ki. Onun o kadife ince sesini duyamayacak olmak... En azından çocuklarla söylemeyecek olması...

Bu arada ben Zayn'in müziği tamamen bıraktığını düşünmüyorum. Sonucta yıllardır söylüyor ve her ne kadar ünden sıkılmış olursa olsun müzik yapmak isteyecek. Belki çocukların arasına dönerek yapacak bunu belki de tek başına solo devam edecek. Ama çok ayrı kalmaz müzikten, ben böyle düşünüyorum. Ve Merve'nin de bir düşüncesi var multiye ekleyeceğim. Şuan da en büyük umudum orada yazanlar. Sizde görün istiyorum.

Asıl söyleyeceğim şeye gelecek olursak ben TDKAU'ya bir müddet ara vermek istiyorum. Biliyorum, bu sıkıntılı zamanlarda fanfic okumak isteyenler var aramızda. Ama beni biraz anlamanızı umuyorum. Zayn'i yazmak öylesine zor geliyor ki... Ne yazacağımı şaşırıyorum. Bu aranın uzun süreceğini düşünmüyorum. Benim kalem kağıttan ayrı kalmam mümkün değil zaten. Şöyle düşünün haftaya sınavlarım var ve ben sınavlara gireceğim için yb yayınlayamayacağım.

İsterseniz, Zaggie'nin tatil bölümlerini okuyabilirsiniz. Onlar güzel bölümler... Geri döneceğim ve döndüğümde sizi kaybetmemiş olurum umarım. Ben sürekli burada olacağım, yorumlarını okuyup, mesajlarınıza cevap vereceğim. Sadece TDKAU'yu yazabilmem içim hem aklımın hem de şu yoğun duygularımın yarışması gerekiyor. Umarım beni anlayışla karşılarsınız.

Hepinizi çok seviyorum.

Kocaman kocaman öpüyorum. xx

Beni bırakmayacağınızı düşünüyorum xx

They Don't Know About Us ' 2 'Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin