Part 31 | christmas

977 68 52
                                    

Merhabalaaaar! çok güzel bir bölümün sizi beklediğini söylemek istiyorum akhjdffd ben beğendiysem siz düşünün artık adfjghsjdkfh uzun zamandır yazmadığımı biliyorum ama 11. sınıfım ve daha doğrusu artık 12yim ve bu yaz sıkı bir ders programım başlıyor. ben yine de bir şekilde yazmaya çalışacağım sizde sabırla beklersiniz umarım. sizi çok seviyor kocaman kocaman öpüyor ve bölümle baş başa bırakıyorum xx

İyi okumalar!

@MnchstrUnited : bu bölümün ithafını sen vote attığın zaman sana vereceğim ^^ adını aklımda tutamıyorum affet ajdhgsg uzun zamandır seni görüyorum ve her seferinde sıradaki ithaf onun diyorum ama kullanıcı adını hatırlayamıyorum. desteğin için teşekkür ederim xx bu bölüm senin olsun aşko xx SONUNDA BULDUUUUUUM SHSKDLSJSKF KULLANICI ADINI BILIYORUM AMA NEREDEKI SESLI HARFLERIN OLMADIGINI BILMIYORUM VE BU YUZDEN BULAMIYORDUM SJDKGLSHSKF tekrar teşekkür ederim aşko xx bu bölüm senin olsun xx

Hatırlatma:

''Louis'yi ne zaman getirecekler?'' dedi.

''O parti başladıktan sonra gelecek. Bar çok sessiz olacak ve o içeri girdiğinde ışıklar açılacak biz 'iyi ki doğdun!' diye bağırdıktan sonra müzik başlayacak ve her şey mükemmel olacak.'' dedim ve ellerimi çarptım.

Eleanor heyecanla bir nefes verdi.

''Çok heyecanlıyım. Umarım her şey mükemmel olur.'' dedi.

''Louis hala Manchester'da olduğunu mu sanıyor?'' dedim.

''Evet.'' dedi ve güldü. ''İki gündür telefonlarına cevap vermiyorum. Büyük bir sürpriz olacak.'' dedi.

Eleanor Louis'ye Manchester'a gittiğini söylemişti ama aslında gitmemişti. Bir haftadır buradaydı.

''Sophia ne zaman gelecek?'' dedim.

''Aslında,'' dedi ve duraksadı. ''Maggie ben Danielle'ı davet ettim.'' dedi ve dudağının kenarını ısırdı.

----

Kapıya döndüğümde kıvırcıklarını serbest bırakmış, kırmızı, dar ve mini bir elbise giymiş Danielle Peazer'ı gördüm. Tanıdık birilerini arayan bakışlarına masum gülümsemesi eşlik ediyordu. Eleanor da onu görmüş olacak ki bana bakıp gülümsedi ve yanımdan ayrılarak Danielle'ın yanına ilerledi ve dikkatini çekebilmek için el salladı.

Danielle Eleanor'u gördüğünde rahatlamışçasına gülümsedi ve kocaman açılan gözleriyle El'e baktı. Kollarını Eleanor'un boynuna dolaması fazla zaman almamıştı. Birbirlerine sıkıca sarıldılar.

Ben olduğum yerde şaşkınca beklerken Eleanor geri çekildi ve beni göstererek Danielle'nin elini tutup bana doğru geldiler. İçerisi kalabalıklaşmaya başlamıştı.

"Danielle, bu -" dediğinde Danielle Eleanor'un sözünü kesti.

"Maggie." dedi ve gülümsedi. "El, çocukları hala takip ediyorum." dedi ve kıkırdadı.

Eleanor da güldü ve konuşmaya başladı.

"Mags de seni tanıyor. Sanırım sizi tanıştırmama gerek kalmadı." dediğinde ikimizde gülümseyip birbirimize baktık. Ardından elimi uzattım.

"Tanıştığıma memnun oldum." dedim gülümserken. Dani gülümsedi ve elimi sıktı.

"Ben de memnun oldum, Mags." dedi. "Sana Mags diyebilirim değil mi?"

"Tabi ki." dedim.

"Dani seni bizim locaya alacağım. Tamam mı?" dedi Eleanor.

"Tamam." dedi Danielle ve Eleanor'la birlikte locaya doğru ilerlediler.

They Don't Know About Us ' 2 'Where stories live. Discover now