Chapter 3

639 54 16
                                    

Song For Chapter : The Fault In Our Stars Soundtrack - Let Me In {FAB} (Σε επαναληψη το εχω και πανω ειναι πραγματικα υπεροχο και τεριαζει με την ιστορια.)

p.s Πανω Βρισκεται και η Demi οπως ειναι σε αυτο το κεφαλαιο .{As Lily Collins}

Αρχισα να απομακρυνομαι απο την πορτα γιατι δεν ηθελα τσακωμους , η περιεργεια μου παντα μου εφερνε φασαριες . Αρχισα να κανω καποια βηματα πισω αλλα επεσα σε ενα τραπεζι που πανω ειχε ενα γυαλινο φωτιστικο που επεσε κατω και εγινε χιλια κομματια . Πρωτη μου ημερα εδω και ειδη αρχιζω να καταστρεφω τα παντα .

Η πορτα αρχισε να ανοιγει σιγα-σιγα και εγω κρατησα την αναπνοη μου και εκλεισα σφιχτα τα ματια μου μην θελοντας να δω το προσωπο του αγοριου που σε λιγο θα μου φωναζε στα συγουρα .

Περιμενα καποια λεπτα που φανηκαν σαν αιωνες αλλα ποτε δεν ακουστηκε καμοια φωνη . Ανοιξα τα ματια μου και ειδα ενα αγορι με σοκολατι μπουκλες και σμαραγδι θαλασσες για ματια να με κοιταει . Αυτος μαλλον ειναι ο Harry απο την στιγμη που δεν μου φωναξε τον συμπαθω.

Τα παγωμενα και ψυχρα ματια του σκαναραν καθε επιφανεια της στελνοντας ριγη σε ολο της το κορμι . Πρωτη φωρα ενιωθε ετσι μονο και μονο απο μια ματια ή μηπως χιλιες κατι ;

"Συγνωμη δεν ηθελα να το σπασω απλα -" σταματησε μολις τον ειδε γωνατισμενο στο πατωμα και να κλαιει αθωρυβα . Κυσταλλινα δακρυα επεφταν απο τα σμαραγδι ματια του . Λυγισε μπροστα σε κοριτσι πρωτη φωρα του συνεβαινε αυτο . Πρωτη φωρα μετα απο καιρο ενιωθε κατι για καποια . Πρωτη φωρα ενιωθε την καρδια του να χτυπαει τοσο δυνατα . Πρωτη φωρα μετα απο καιρο ενιωθε ζωντανος .

Δεν ηξερε γιατι εκλεγε απλα ολος αυτος ο πονος μες τα ματια της οταν την κοιταξε αγκιξε τα βαθυ της καρδιας του .

Ηταν σαν να διαβαζε την ψυχη της . Τις σκεψεις της . Τις αναμνησεις της . Πονουσε και για εκεινη και δεν του αρεσε γιατι αυτο σημαινε διπλος πονος .

Camouflage » h.s {GW15}Where stories live. Discover now