Chapter 8

422 40 12
                                    

«She said hey , It's alright if it makes you feel alive


H a r r y

Ενιωσα κατι οταν την φιλησα. Ενιωσα αυτες τις πεταλουδες στο στομαχι οπως οταν φιλαγα εκεινη. Της εγραψα αυτο που ηταν σωστο να κανουμε οχι αυτο που που ελεγε η καρδια μου οτι ηταν σωστο. Γιατι μερικες φορες η καρδια μας ειναι λαθος.


Η καρδια μου θελει να της πει τη νιωθει , να της ανοιχτει αλλά το μυαλο μου λεει οχι να μην της ανοιχτω , να μην την μπλεξω σε ολο αυτο γιατι θα την χασω οπως εχασα εκεινη.


Απλα θα περιμενω να καταλαγυασουν τα συναισθηματα μου για την Demi με το περασμα του χρονου. Ποτε δεν ξερεις.Μπορει καποτε να την βλεπω και να θελω να την πνιξω.Οχι στα φιλια αλλα στην κυριολεξια να την πνιξω.


Της ειπα οτι θα την περιμενω αλλα εχει αργησει 1 ολοκληρη ωρα. Μηπως της συναιβει τιποτα ; Μπα δεν νομιζω . Τιμωρια ή κατι τετοιο θα μπηκε γιατι τελευταια ωρα ειχε γαλλικα , ενω εγω γερμανικα.


Η καθηγητρια Frau Pottorf ετσι οπως επιμενει να την φωναζουν οι μαθητες της λεγεται οτι παλιοτερα ειχε μπει φυλακη με πυνη 15 χρονια επειδη ειχε σκοτωσει και τεμαχιασει τον συζηγο της αφου του εβγαλε τα ματια του.


Κανε να μην μπηκε τιμωρια θεε μου ! Κατι κακο εχει συμβει το νιωθω. Θα παω να ψαξω .


D e m i

Ενω προχωρουσα στους αδιους διαδρομους του σχολειου μου ενα χερι σκεπασε με ενα μαντιλι το στωμα μου . Υστερα με γυρισε και ημουν αντιμετωπη με δυο μελι ματια . Zayn. Κρατησε την υποσχεση του .


«Βλακα με τρομαξες ρε.» φωναξα αφου μου εβγαλε το μαντιλι.


«Σιγα Αδερφουλα.Αντι να πεις σ'αγαπω στον αδερφουλη σου του φωναζεις .Ντροπη σου.» ειπε ενω εκλεγε στα ψευτικα .Ποιο ανωριμο πεθαινεις λεμε.


«Ελα εδω χαζο.» ψυθιρησα και τον αγκαλιασα ενω αυτος τυλιξε τα γεματα tattoo χερια του γυρω μου και με σηκωσε αφου ηταν φανερα πιο ψηλωτερος μου . Οχι πιο ψηλος απο τον Harry παντως. Τι τον θυμηθηκα τωρα αυτον ; Παντα της πιο ακαταλληλες στιγμες πρεπει να τον σκευτομαι ;


H a r r y

Τους εβλεπα μαζι αγκαλια να χαμογελανε και η ζηλια και ο θυμος μεσα μου ολο και μεγαλωνε .Ειχε αγορι και με φιλησε. Ειναι και αυτη σαν τις αλλες .Υποκριτρια.Γυναικες τι να πεις ; Λιγες μονο αξιζουν πραγματικα .


M o r g a n

Η κορη εκεινου ειναι εδω . Αυτη γλιτωσε οπως και εκεινος ο γλυκος νεαρος . Θα μπωρουσα να την σκωτοσω μεχρι τωρα αλλα οχι .Πρωτα θα την βασανιζω ετσι ωστε να θελει να πεθανει.


*[Αυτο το σημαδι σημαινει οτι το υπολοιπο κειμενο μεχρι να ξανδειτε το σημαδι θα εχει σεξουαλικο περιεχομενο.Για αυτο αν δεν θελετε να το διαβασετε απλα παραληψτε το.]


Τον νεαρο ξερω ακριβως τι θα τον κανω .Η μεγαλη μου συλλογη απο μαστιγια και χειροπεδες δεν θα παει χαμενη .Θα γινει ο σκλαβος μου και εγω η Αφεντικινα.Καθε φωρα που τον εβλεπα γινομουν υγρη .Αυτο το αγορι απο τοτε που πηγενε γυμνασιο αρχισε να γαμαει.


Ξερω ακριβως και με πια εχασε την παρθενια του και ποτε. Την εχασε οταν ηταν 14 με μια 25 σε ενα παρτυ.Και οχι δεν τον βιασε η γυναικα.Αυτος της την επεσε . Φενοταν και μεγαλυτερος ε και η γυναικα ειπε να μην χασει το καλυτερο γαμ*μα της ζωης της.


*

Χαχ θα πληρωσετε τις αμαρτιες τον γονεων σας και εσεις.


________________________________________

Ενδιαφερον κεφαλαιο δεν συμφωνητε ; μπουααχαχχαχαχαχχααχ

Ο Zayn μπηκε στο παρασκηνιο και μια Morgan .

Xaxaxaxxax

ομγ ετοιμαζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΙΑ ΑΠΟ

ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ..... ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ Και μεγαλο κεφαλαιο κεφαλαιο . Το κεντρι της ζηλια τσιμπησε τον Styles χιχιιχιχιχιιχιχιχι


Vote/Comment!


Today: #18 in Fanfiction . OMG! Ευχαριστω παρα πολυ αγαπες μου !!! Ηστε οι καλυτερες αναγνωστριες του κοσμου!!!


Σας αγαπω !!!


I'm here for you !!! Stay strong and beautiful as YOU ARE.


Camouflage » h.s {GW15}Where stories live. Discover now