[Capitolul 5] Inceputul

975 36 1
                                    

M-am trezit la ora 6 . Obosita , probabil plina de cearcane . Mi-am tarat picioarele pana la dulap. Sau ce mai ramasese din el. Pentru ca toate hainele mele erau acum in valiza.

Doar tinuta cu care urma sa ma imbrac, si  inca cateva haine pe care nu vroiam sa le iau cu mine au ramas.M-am imbracat mi-am luat pantofi in mana . Nu i-am luat in picioare pentru ca erau tocuri , si probabil urma sa fie o zi lunga. Mama mi-a scos valiza din camera, pentru ca nu mai era acolo. Mi-am luat doar geanta din camera.

Am iesit pe hol. Si tot ce am vazut mai departe a fost tavanul alb . Ce naiba ?!

Am tipat. Apoi m-am ridicat in fund.  Ce s-a intamplat ? Mama a fugit agitata sin bucatarie . M-a ajutat sa ma ridic si m-a pupat in crestetul capului.

- Am spalat pe jos draga. Si tu acum ti-ai gasit sa te trezesti ?

- Mom, Azi ...plec in turneu remember ?

- Ah da asa este.

Daca asta era karma. Urma sa i-o platesc eu , cumva ! Ma durea fundul si spatele groaznic ! Plus ca imi murdarisem si tinuta , iar acum trebuia sa ma imbrac cu altceva.

M-am schimbat si am iesit din casa , cu mai multa atentie de data asta. Mama m-a condus la studio. O masina foarte mare , neagra era acolo , pregatita pentru noi presupun. Am oftat.

- Am ajuns prea repede ?

- Nu, intarzie ei . Intotdeauna intarzie !

Mama si-a dat ochii peste cap si a parcat masina. Am asteptat 10 minute . 20 de minute.

Ah uite-i ! O masina neagra a intrat in  curte , mult mai mica , decat cea care era deja acolo ce e drept.

Capul plin de par a lui Harry a iesit primul  urmat de  Louis , au inceput sa se joace si sa se gadile. Apoi a iesit Zayn, Liam, si Niall.

Am iesit si noi din masina , si ne-am indreptat spre ei.

- Girl ! Vas happenin !? a spus Zayn, urmat de ceilalti .

- Dorm pe propriile picioare. Simon unde e ?

- Inauntru.

- Sa-l anunte cineva ca am ajuns for God's Sake !

Dar nu a fost nevoie pentru ca cineva m-a prins de la spate si m-a speriat zdravan. Era el . Am scos o injuratura in soapta. Cei care il insoteau pe Simon ne-au luat bagajele si le-au pus in masina.

 Mi-am luat ramas bun de la  mama si am urcat in masina , daca aia se putea numi masina.

 - My god ! Aici o sa locuim noi ? am spus socata.

Baieti au inceput sa rada. Apoi Simon mi-a explicat. Urma sa stam la cate un hotel in fiecare oras in care o sa oprim.Deci masina era doar pentru drum.

Dar era foarte draguta ! Avea pana si baie. La intrare avea cateva fotolii si o canapea cafenie,iar langa era un dulap care arata mai mult a frigider , deci cred ca asta era.

. Putin mai spre mijoc niste paturi , daca ii se face cuiva somn. Iar in spate , chiar in spate era o usa care cred ca ducea la baie. Iar langa baie , erau niste dulapioare super dragute. Unde banuiesc ca puteai pastra orice.

Inainte sa ma pot aseza undeva , baietii au ocupat totul. Pana si frigiderul , ma refer la Niall care se indopa deja cu ce apuca.

Am gasit un pat liber si m-am aruncat acolo.

- Ok boys, eu am ceva de aranjat , asa ca veti merge singuri azi . Ne vedem maine in Paris. Drum bun .

- Tipic Simon.

We love ONE Direction boysWhere stories live. Discover now